חג החנוכה מתכונים לחג החנוכה

סופגניות מהירות ללא צורך בהתפחה

0
0

מתכון מהיר הכנה ללא צורך בהתפחה הלבן מוסיף משנה טעם לסופגניות.
סופגניות מהירות ללא צורך בהתפחה
כזכר לנס פך השמן, שלא נגמר נוהגים להכין בחנוכה מאכלים מטוגנים בשמן שאחד מם הן הסופגניות, הניחוח המטריף של הבצק המטוגן החמים, בלווי המילוי המתוק ת התוך של הספגניה לא מותיר אותנו אדישים למרות הקלוריות המרובות, ננגוס בהן בתאווה רבה.

המצרכים:

sufgania_100_001.jpg

3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
2 ביצים
2 גביעי לבן
שמן לטיגון עמוק
1/2 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

להכניס את כל החומרים חוץ מהשמן ואבקת הסוכר לקערה ולבחוש היטב עד שמתקבל בצק נוזלי חלק.

לצקת לסיר שמן בגובה של כ-4 ס”מ, לחמם את השמן היטב.
לצקת לתוך השמן החם כף מהבצק, כשמזהיב להפוך ולטגן צד שני. להוציא את הסופגניות המוכנות למסננת.

כשהסופגניות מוכנות לפזר עליהן במסננת דקה את אבקת הסוכר.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן