מאכלי עמים

דולסה דה לצ´ה – Dulce De Leche – מהמטבח הארגנטינאי

0
0

ריבת חלב מהמטבח הארגנטינאי
דולסה דה לצ´ה - Dulce De Leche - מהמטבח הארגנטינאי
מצרכים:

300 גרם סוכר
1 ליטר חלב
1 שקית סוכר וניל
¼ כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:

לחמם על אש בינונית את החלב, להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל והסודה לשתיה ולערבב הכל יחד.

הריבה צריכה להישאר על אש בינונית כשעתיים שלוש וכל הזמן צריך לערבב.

טיפ: ניתן להכניס לריבה 6 גולות (שטופות היטב), הגולות נעות מהחום ומערבבות במקומכם את הריבה.

כשהריבה סמיכה דיה, יש לכבות את האש להוציא את הגולות ולתת לריבה להתקרר.

בתיאבון.

באדיבות – ארלט זיבוב. ובאדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן