מאכלי עמים

צלי בקר בבירה – Punta de Cadera a la cerveza – מהמטבח האקוודוריאני

0
0

מהמטבח האקוודוריאני
צלי בקר בבירה - Punta de Cadera a la cerveza - מהמטבח האקוודוריאני
מהמטבח האקוודוריאני,

מצרכים:

750 ג´ צלי בקר
5 כפות קמח חיטה
2 כפות שמן
2 בצלים חתוכים גס
2 שיניי שום כתושות
1.5 כוסות בירה לבנה
1/4 כוס מרק עוף צח
2 גזרים מקולפים וחתוכים לפרוסות
1/4 כף אגוזים קלויים וטחונים
1/2 כפית סוכר
3 כפות רסק עגבניות
2 כפיות חומץ
1 עלה דפנה
7 כוסות פטריות שמפיניון קטנות (אופציונלי)

אופן ההכנה:

לחמם מראש את התנור ל350 מעלות.
לנקות את הבשר, לערבב 3 כפות קמח , המלח, והפלפל.
לצפות את הבשר מכל צדדיו.
לטגן בסיר את הבשר קלות ולהניח בקערת פיירקס.
באותו סיר לטגן את הבצל והשום עד שיזהיבו.
להוסיף 2 כפות קמח ולבשל כדקה.
בהדרגה להוסיף את הבירה והמרק לערבב עד שירתח.
להוסיף את שאר הרכיבים פרט לפטריות.
לצקת את הרוטב על הבשר לכסות בנייר אלומיניום
ולאפות בתנור שעה וחצי.
להוסיף את הפטריות ולהמשיך באפייה כ-1/2 שעה עד שעה נוספות.
להמתין כ-5 עד 10 דקות ולחתוך את הבשר לפרוסות דקות.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן