פורום כאן נעים

טקס הפרידה בבן גוריון ממודי ראש ממשלת הודו

ראש הממשלה נתניהו וראש ממשלת הודו מודי באירוע מיוחד עם אלפי יוצאי קהילת הודו בישראל

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017 | איפור קיץ.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

"זוג או פרט" ערוץ הכנסת – ערוץ 99

תוצאות הסיבוב בראשון בפריימריז בעבודה, ביקור רה"מ הודו בישראל ו"הדתה שמדתה" וח"כ איתן כבל שמגלה את שאיפותיו הפוליטיות. מתוך שידורי ערוץ הכנסת - ערוץ 99.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עמים | People's Food

אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

תבשיל קדירה ממש בדיוק לימים קרירים אלו; מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.
אסדו הואילנסה הואילה - AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני
אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

את קולומביה מספרים באתר el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה מאפיינים נוף יפיפה, רכסי הרים, חופי ים זכים, ג´ונגלים סבוכים, אתרים ארכיאולוגיים מעניינים, ערים גדולות וכפרים קטנים – כל אלו ועוד, ממתינים לתייר הבא לגלות את צפונותיה של ארץ זו, הצפונית שבדרום אמריקה. בין שני אוקינוסים השקט והאטלנטי נמצאת אחת הארצות המיוחדות ביותר ביבשת, אך גם אחת המסוכנות. האוכל, לפחות טעים בריא ומזין;

מצרכים למתכון אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense:

½3 קג בשר בקר או בשר לבן
2 בירות
½ כוס חומץ
2 כפות מיץ תפוזים
4 גבעולים ארוכים של בצל ירוק קצוץ דק
8 שיני שום כתושות
1 כפית בזיליקום
1 גבעול כוסברה קצוץ דק דק
1 גבעול נענע קצוץ דק דק
1 כפית אורגנו
4 עלי דפנה טחונים
1 כפית קורנית
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל וכמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים פרט לבשר לתוך סיר גדול ומערבבים.
את הבשר, יש לפרוס לחתיכות שטוחות (לא דקות מדי) ולחורר עם מזלג.

מכניסים את הבשר לסיר, ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.

מעבירים את הבשר לתבנית חרס עם קצת רוטב, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-4 שעות.

מוגש עם לחם תירס, ויוקה מבושלת.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים