פורום כאן נעים

הצהרות ראש הממשלה נתניהו ונשיא ארגנטינה

הצהרות ראש הממשלה מר בנימין נתניהו ונשיא ארגנטינה מר מאוריסיו מאקרי לאחר פגישתם היום (שלישי).

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד”א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

צהל איתם – ולמענם

צהל איתם - ולמענם | כך נראה ההאקתון הצה"לי שמפתח פתרונות לקשיים של ילדים אוטיסטים. עוד טכנולוגיות שפותחו בפרויקט המיוחד, עכשיו באתר צה"ל: http://bit.ly/2vsq4w7

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עמים | People's Food

אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

תבשיל קדירה ממש בדיוק לימים קרירים אלו; מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.
אסדו הואילנסה הואילה - AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני
אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

את קולומביה מספרים באתר el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה מאפיינים נוף יפיפה, רכסי הרים, חופי ים זכים, ג´ונגלים סבוכים, אתרים ארכיאולוגיים מעניינים, ערים גדולות וכפרים קטנים – כל אלו ועוד, ממתינים לתייר הבא לגלות את צפונותיה של ארץ זו, הצפונית שבדרום אמריקה. בין שני אוקינוסים השקט והאטלנטי נמצאת אחת הארצות המיוחדות ביותר ביבשת, אך גם אחת המסוכנות. האוכל, לפחות טעים בריא ומזין;

מצרכים למתכון אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense:

½3 קג בשר בקר או בשר לבן
2 בירות
½ כוס חומץ
2 כפות מיץ תפוזים
4 גבעולים ארוכים של בצל ירוק קצוץ דק
8 שיני שום כתושות
1 כפית בזיליקום
1 גבעול כוסברה קצוץ דק דק
1 גבעול נענע קצוץ דק דק
1 כפית אורגנו
4 עלי דפנה טחונים
1 כפית קורנית
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל וכמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים פרט לבשר לתוך סיר גדול ומערבבים.
את הבשר, יש לפרוס לחתיכות שטוחות (לא דקות מדי) ולחורר עם מזלג.

מכניסים את הבשר לסיר, ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.

מעבירים את הבשר לתבנית חרס עם קצת רוטב, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-4 שעות.

מוגש עם לחם תירס, ויוקה מבושלת.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים