פורום כאן נעים

ראש הממשלה בנימין נתניהו בנאום בגני התערוכה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ב'נאום גני התערוכה'.

רונאלדו, מגן דוד אדום ו’אבוט ישראל’ למען תרומות דם

הכדורגלן כריסטיאנו רונאלדו, תורם דם קבוע, קורא לציבור להצטרף לעידוד תרומות דם בישראל

הפצצת הכור הסורי – הסרט המלא

הסרט חושף את המותחן הדרמטי שעמד מאחורי הפצצת הכור הסורי. מי נתן את ההוראה על מה דיברו אולמרט ובוש? והיכן בילה גבי אשכנזי בזמן ההפצצה הקטלנית?

מיכאל בְּרִיזוֹן קורע את יאיר לפיד

מיכאל בְּרִיזוֹן הידוע בשם-העט ב. מיכאל והסאטיריקן והפובליציסט, קורע את יאיר לפיד לגזרים מפוצץ את הבלוף.

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת.

חמש עובדות מדעיות על פסח

5 עובדות מדעיות שלא ידעת על פסח והשלכותיו עליך.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

שלמה ארצי עם עומר אדם | לא הפסקתי לחפש אותך

שלמה ארצי עם עומר אדם - לא הפסקתי לחפש אותך | מילים ולחן: שלמה ארצי | עיבוד והפקה מוזיקלית: יעקב למאי.

ד”ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מאכלי עמים | People's Food

אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

תבשיל קדירה ממש בדיוק לימים קרירים אלו; מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.
אסדו הואילנסה הואילה - AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני
אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense- מהמטבח הקולומביאני

את קולומביה מספרים באתר el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה מאפיינים נוף יפיפה, רכסי הרים, חופי ים זכים, ג´ונגלים סבוכים, אתרים ארכיאולוגיים מעניינים, ערים גדולות וכפרים קטנים – כל אלו ועוד, ממתינים לתייר הבא לגלות את צפונותיה של ארץ זו, הצפונית שבדרום אמריקה. בין שני אוקינוסים השקט והאטלנטי נמצאת אחת הארצות המיוחדות ביותר ביבשת, אך גם אחת המסוכנות. האוכל, לפחות טעים בריא ומזין;

מצרכים למתכון אסדו הואילנסה הואילה – AsadoHuilense:

½3 קג בשר בקר או בשר לבן
2 בירות
½ כוס חומץ
2 כפות מיץ תפוזים
4 גבעולים ארוכים של בצל ירוק קצוץ דק
8 שיני שום כתושות
1 כפית בזיליקום
1 גבעול כוסברה קצוץ דק דק
1 גבעול נענע קצוץ דק דק
1 כפית אורגנו
4 עלי דפנה טחונים
1 כפית קורנית
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל וכמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים פרט לבשר לתוך סיר גדול ומערבבים.
את הבשר, יש לפרוס לחתיכות שטוחות (לא דקות מדי) ולחורר עם מזלג.

מכניסים את הבשר לסיר, ומשרים אותו לפחות 24 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.

מעבירים את הבשר לתבנית חרס עם קצת רוטב, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-4 שעות.

מוגש עם לחם תירס, ויוקה מבושלת.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים