שף יניב פרטוש | Partos Yaniv

חביתיות צפות בתפוזים ושמנת

0
0

מקפלים את החביתיות לשישיות (כפי שהודגם בהדרכה) ומסדרים בצלחת רחבת שוליים, מציפים את החביתיות ברוטב החם ומקשטים בעלי נענע טריים וזסטים של תפוז.
חביתיות צפות בתפוזים ושמנת
מצרכים

מס’ קרפים (עלי בלינצ’ס) מוכנים
½ 1 כוס מיץ תפוזים
½ כוס סוכר
75 גר’ חמאה חתוכה לקוביות
4 כפות שמנת מתוקה
ליקר קירסאו
זסטים של קליפת תפוז
עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה

מערבבים בסיר את מיץ התפוזים, הסוכר, הליקר והזסטים של התפוז, מרתיחים ומצמצמים 1/3 מהנוזל.

מוסיפים לסירופ שנוצר את השמנת המתוקה ולאחר מכן תוך כדי ערבוב מוסיפים את קוביות החמאה ומסירים מהאש (זהירות לא להרתיח).

הגשה

מקפלים את החביתיות לשישיות (כפי שהודגם בהדרכה) ומסדרים בצלחת רחבת שוליים, מציפים את החביתיות ברוטב החם ומקשטים בעלי נענע טריים וזסטים של תפוז.

מתוך הדרכה מתוקה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן