פירות

אפרסקים ממולאים

0
0

בשל טעמו המאופק של האפרסק אפשר לשלבו בטעמים רבים ושונים: גבינות, בשרים שונים ודגים. ניתן להוסיף רטבים רבים המעשירים את המנה ומעניקים לה טעם מעניין לחיך.
אפרסקים ממולאים
101X133_Afrskd_03.jpg

החומרים:

1 ק”ג אפרסקים,
2 מכלי גבינה 9%,
שמיר,
מלח,
פלפל לבן,
שום כתוש,
עירית.

אופן ההכנה:

מערבבים את הגבינה הלבנה עם התבלינים, השמיר, העירית והשום, לפי הטעם, וממלאים את חצאי האפרסקים.

מקשטים לפי הדמיון.

גיווני מליות:

מילוי גבינה ירוקה:

100 גרם רוקפור מגורר,
50 גרם חמאה רכה,
200 גרם גבינה 9%,
שום כתוש.

מילוי טונה:

200 גרם טונה מקופסה,
גביע גבינה לבנה 9%,
ראש בצל קצוץ דק,
מלח,
פלפל,
מיץ לימון,
פטרוזיליה קצוצה.

מילוי עוף איטלקי:

300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות,
2 ביצים קשות,
מיץ מלימון שלם,
פלפל לבן,
מלח,
3 כפות מיונז,
כפית חרדל,
3 מלפפונים ירוקים קצוצים דק,
גמבה אדומה חמוצה קצוצה דק.

מערבבים כל החומרים, ממלאים את האפרסקים ומגישים צונן או על עלה חסה.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן