פורום כאן נעים

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו באירוע "תגלית"

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו באירוע "תגלית" בבנייני האומה בירושלים.

אנדרה ריו & יוהן שטראוס התזמורת

אנדרה ריו & יוהן שטראוס התזמורת ביצוע ארץ זו שלי חי מאסטריכט.

סיכום 2017 בסביבה

סיכום 2017 בסביבה מטעם האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה

תמונת מצב המהומות ב-איראן

סימה שיין, חוקרת בכירה ב'מכון למחקרי ביטחון לאומי' סוקרת את תמונת המצב של המהומות באיראן.

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת.

השף חיים כהן עם הילה אלפרט

בחזרה לשום פלפל ושמן זית עם חיים כהן המארח את עיתונאית האוכל הילה אלפרט.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

שלמה ארצי עם עומר אדם | לא הפסקתי לחפש אותך

שלמה ארצי עם עומר אדם - לא הפסקתי לחפש אותך | מילים ולחן: שלמה ארצי | עיבוד והפקה מוזיקלית: יעקב למאי.

ד"ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
דברי מאפה

מקלות מתובלים מבצק עלים וגבינה

חנויות הגורמה מוכרות אותם במחיר גבוה. בשירותי הקייטרינג הם מצרך מבוקש; הנה לפניכם מתכון נהדר לרגל חג השבועות וגם כחטיף מאוד מעניין לכל ימות השנה
מקלות מתובלים מבצק עלים וגבינה
מקלות מתובלים מבצק עלים וגבינה

מי אינו מכיר את החטיפים המפותלים והטעימים האלה? בארה"ב הם אופנתיים מאוד כיום, וביניהם גם חטיפים עם פלפלת חריפה, עם תיבול מקסיקני, עם מגוון גבינות ועם עשבי תיבול. חנויות הגורמה מוכרות אותם במחיר גבוה. בשירותי הקייטרינג הם מצרך מבוקש.

מוצרים:

1 חבילת בצק עלים מרודד
1 כף פפריקה
½ כפית פטרוזיליה מיובשת
¼ כפית פלפלת חריפה טחונה
1 חלבון מביצה גדולה
200 גרם (2 כוסות)
גבינת צ’דר מגוררת (אפשר להמיר את הצ’דר בקשקבל, גבינה מסוג "אמנטל" או כל תערובת אחרת)

1. מפשירים את בצק העלים. מחלקים את החבילה ל-2. מערבבים את הפפריקה, את הפטרוזיליה ואת הפלפלת בקערה. משמנים 2 תבניות רחבות ושטוחות.

2. פורשים את עלה הבצק על משטח מקומח קלות. מרדדים אותו לעלה גדול. טורפים את החלבון ומברישים את הבצק.

3. בוזקים מחצית מתערובת הפפריקה על עלה הבצק. בוזקים מחצית מכמות הגבינה על מחצית העלה, ומקפלים מעליה את חציו השני. מהדקים במערוך כדי שהשכבות ייסגרו על מלית הגבינה. חותכים בסכין רצועות ארוכות שרוחבן 2 – ½ 1 ס"מ כל אחת.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס. מפתלים כל רצועה ומהקדים את קצותיה אל התבנית המשומנת, כדי שלא תתיישר בשעת האפייה.

5. אופים 25 – 30 דקות. חוזרים על התהליך עם המחצית הנותרת של הבצק.

מתוך "משפחה, חברים ואוכל טוב" של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב | צילומים: | צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס | מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il.

למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים