פורום כאן נעים

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו בדיון 40 חתימות בכנסת

דברי ראש הממשלה מר בנימין נתניהו בדיון ביום שני, 13-11-17 לאחר שנאספו 40 חתימות בכנסת.

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד”א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

המורה התמוטט בשיעור – התלמיד הציל את חייו

המורה דר' "מרקוס הילסנרט" התמוטט באמצע השיעור - התלמיד מתנדב נוער מד"א "אולי רפאלי" ביצע בו פעולות החייאה בהדרכה טלפונית של חובשת במוקד שרי קליין - כתבתו של פוראת נאסר - המהדורה המרכזית - ערוץ 2.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

פיתות מתנפחות. מאלף עד תיו

מתכון לפיתות מתנפחות ונפתחות בקלות. בתנור ביתי רגיל. קל, פשוט, ברור ומפורט. מפי מקס מלכיאל.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

תרקוד היא אמרה לו… תרקוד

תרקוד היא אמרה לו... תרקוד. שווה אולי תלמד משהו יא גבר.

מדהים? תשפטו בעצמכם

מדהים? תשפטו בעצמכם רק אל תנסו בבית וגם לא ברחוב.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
דברי מאפה

מקלות מתובלים מבצק עלים וגבינה

חנויות הגורמה מוכרות אותם במחיר גבוה. בשירותי הקייטרינג הם מצרך מבוקש; הנה לפניכם מתכון נהדר לרגל חג השבועות וגם כחטיף מאוד מעניין לכל ימות השנה
מקלות מתובלים מבצק עלים וגבינה
מקלות מתובלים מבצק עלים וגבינה

מי אינו מכיר את החטיפים המפותלים והטעימים האלה? בארה”ב הם אופנתיים מאוד כיום, וביניהם גם חטיפים עם פלפלת חריפה, עם תיבול מקסיקני, עם מגוון גבינות ועם עשבי תיבול. חנויות הגורמה מוכרות אותם במחיר גבוה. בשירותי הקייטרינג הם מצרך מבוקש.

מוצרים:

1 חבילת בצק עלים מרודד
1 כף פפריקה
½ כפית פטרוזיליה מיובשת
¼ כפית פלפלת חריפה טחונה
1 חלבון מביצה גדולה
200 גרם (2 כוסות)
גבינת צ’דר מגוררת (אפשר להמיר את הצ’דר בקשקבל, גבינה מסוג “אמנטל” או כל תערובת אחרת)

1. מפשירים את בצק העלים. מחלקים את החבילה ל-2. מערבבים את הפפריקה, את הפטרוזיליה ואת הפלפלת בקערה. משמנים 2 תבניות רחבות ושטוחות.

2. פורשים את עלה הבצק על משטח מקומח קלות. מרדדים אותו לעלה גדול. טורפים את החלבון ומברישים את הבצק.

3. בוזקים מחצית מתערובת הפפריקה על עלה הבצק. בוזקים מחצית מכמות הגבינה על מחצית העלה, ומקפלים מעליה את חציו השני. מהדקים במערוך כדי שהשכבות ייסגרו על מלית הגבינה. חותכים בסכין רצועות ארוכות שרוחבן 2 – ½ 1 ס”מ כל אחת.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות צלסיוס. מפתלים כל רצועה ומהקדים את קצותיה אל התבנית המשומנת, כדי שלא תתיישר בשעת האפייה.

5. אופים 25 – 30 דקות. חוזרים על התהליך עם המחצית הנותרת של הבצק.

מתוך “משפחה, חברים ואוכל טוב” של נירה רוסו/ בהוצאת מועצת החלב | צילומים: | צילומים: גבי סמלסון ויוסי סליס | מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il.

למאגר המתכונים של כאן נעים – לחצו כאן

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים