פורום כאן נעים

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון התשע"ז 2017

הפסקת אוכל: ארוחות בוקר עם שי לי ליפא

רותי רוסו וקבוצת ילדים מארחים במטבח של "הפסקת אוכל" את מנחת תוכניות הבישול שי לי ליפא.

ראש הממשלה נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני מאטיס

פגישת ראש הממשלה בנימין נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני ג'יימס מאטיס

בני סכנין נגד הפועל ב"ש | 3:1 | 22.4.2017

בני סכנין נגד הפועל ב"ש | 3:1 | 22.4.2017 | תקציר המשחק באיכות גבוהה

קסם הגולן – רמת הגולן

אבי בהרי, צילם וערך סרטון טבע פסטורלי המתעד את נופיה הפראיים של רמת הגולן.

מציאות נושכת | על פליטי הריאליטי

מציאות נושכת - הסרט המלא (על פליטי הריאליטי)

מפעל הפיס

חדשות בריאות | רפואה

המרכז הרפואי הלל יפה – שפים ברפואה ומעתה גם אשפים באיכות האוכל

מר גרשון קיגל, השף ומנהל המטבח הנכנס של המרכז הרפואי הלל יפה-חדרה, זכה במקום הראשון בתחרות של תוכנית הבוקר בטלוויזיה ’אורלי וגיא’ בהנחיית אורלי וילנאי וגיא מרוז, המשודרת ב’ערוץ 10’, בהגשת המנות הטעימות ביותר המוגשות בבתי חולים בארץ.
המרכז הרפואי הלל יפה - שפים ברפואה ומעתה גם אשפים באיכות האוכל
המרכז הרפואי הלל יפה – אשפים ברפואה ומעתה גם שפים באיכות האוכל

בתחרות של ’אורלי וגיא’ תוכנית הבוקר היומית (9:00-6:30) בטלוויזיה בהנחיית אורלי וילנאי וגיא מרוז, המשודרת במסגרת ’חדשות 10’ בשידור חי, שהתקיימה אתמול (יום א’ 06.09.15) עם שלושה שפים של שלושה בתי חולים בארץ; בית החולים סורוקה, בית החולים איכילוב ו’המרכז הרפואי הלל יפה’ שבעיר חדרה, זכה במקום הראשון השף ומנהל המטבח הנכנס של ביה"ח "הלל יפה" מר גרשון קיגל.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

מטרת התחרות הייתה להכין שתי מנות אוטנטיות מתוך תפריט בית החולים. השף גרשון קיגל מ"הלל יפה" הכין מנת שישי ערב; עוף צלוי ברוטב טריאקי ושומשום לצד מנת בורגול מאודה וירקות קלויים, אנטי פסטי ומנת צהריים שכללה; חזה הודו ממולא לצד פירה תפו"א ובטטה ושעועית ירוקה וצהובה מוקפצת.

המתחרה מ’בית החולים איכילוב’ הכין מנת טופו וסויה ובית החולים ’סורוקה’ הכין המתחרה גם כן עוף צלוי ו-סלמון עם ירקות מוקפצים.

שופטי התחרות של תוכנית הטלוויזיה "אורלי וגיא" והשף ניר צוק, בחרו פה אחד במנות השף של המרכז הרפואי הלל יפה-חדרה, שזכה כשף עם רמת ההגשה האסטטית ביותר וכמובן המנות הטעימות ביותר.

השף גרשון קיגל, עובד במרכז הרפואי הלל יפה משנת 1996 ובחודש יולי האחרון, התמנה למנהל המטבח של בית החולים. המטבח של השף קיגל, מונה 65 עובדים ואנשי צוות ומוציא כ-1500 מנות ביום.

המרכז הרפואי הלל יפה הוא בית חולים ממשלתי, השוכן במבואותיה המערביים של העיר חדרה, ומשרת אוכלוסייה של כשלוש מאות ושמונים אלף תושבים, במרחב המשתרע מ-זכרון יעקב בצפון, עד נתניה בדרום, מחוף הים התיכון במערב ועד אום אל-פאחם והקו הירוק במזרח.

■ מצאתם טעות בכתבה, זה לא נעים! תלחצו כאן ספרו לנו ונתקן.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים