פורום כאן נעים

צל״ש ראש הממשלה לפעילות מבצעית של המוסד

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו בטקס הענקת צל״ש ראש הממשלה לפעילות מבצעית של המוסד. וידאו: עומר מירון, לע"מ

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד”א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

צהל איתם – ולמענם

צהל איתם - ולמענם | כך נראה ההאקתון הצה"לי שמפתח פתרונות לקשיים של ילדים אוטיסטים. עוד טכנולוגיות שפותחו בפרויקט המיוחד, עכשיו באתר צה"ל: http://bit.ly/2vsq4w7

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
ימים טעימים

’מבשלים טבעוני’ – ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה

מירי דהאן עורכת הספר “מבשלים טבעוני”, של ’מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים’; “לנוחיות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה; “אתם מוזמנים להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ’ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקייצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה”.
’מבשלים טבעוני’ - ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה
’מבשלים טבעוני’ – ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה

חדש ומרענן על מדף המטבח! ’מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים’ המגזין המוביל בישראל לבריאות, כושר, איכות חיים וכל מה שביניהם, מזמין אתכם לגלות מתכונים עשירים ובריאים המתאימים לכולם, משלל ירקות ופירות, קטניות, דגנים ועוד.

בספר 88 של ’מתכונים טבעונים’ לכל מתכון מצורפים ערכיו התזונתיים והתיוגים המתאימים לו “ללא גלוטן”, “עתיר חלבון” ועוד של השפיות; פיליס גלזר, עינת מזור ו-רונית פנסו (כש-68 מהמתכונים מהם ללא גלוטן), חלקם גם; פרווה, אם אתם שומרי כשרות, אשר נבדקו תזונתית על ידי נירה אולנד התזונאית הירוקה, ומלווים בצילומים היפהפיים של הסטייליסטית נטשה חיימוביץ’ והצלם; יוסי סליס.

תחתיות ארטישוק במילוי תרד ופטה שקדים מתוך הספר מבשלים טבעוני

עורכת הספר מירי דהאן, מסבירה, כי; “לנוחיות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה; “אתם מוזמנים להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ’ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקייצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה”.

עוד בספר פרק המוקדש ל’ארוחת בוקר’ ומתכונים של שישה שפים נבחרים; יואב בר (יזם Chef to go); מחברת ספרי הבישול איילת הירשמן, השפית של מסעדת משק ברזילי, שלי לרון, מחברת ספרי הבישול; שי לי ליפא, השפית והבעלים של מסעדת אוזריה אביבית פריאל אביחי וכן, השף אביב משה (MESSA ו-יאסו).

מחיר קטלוגי; 79 שקלים. ניתן להשיג;כאן, או ב’דוכן מגזין מנטה’ בשוק “מנטה מרקט” במתחם התחנה תל אביב וירושלים (בעיר ירושלים, החל מ-11/4).

לפרטים נוספים; ניתן לפנות גם למנהלת השיווק של ’מגזין מנטה’, הגב’ אורנה כץ-כהן orna-ka@yedtik.co.il.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים