פורום כאן נעים

פגישת ראש הממשלה עם המאבטח ששב מירדן

נתניהו: "שמחתי לפגוש הבוקר את השגרירה עינת ואת המאבטח זיו. הם מייצגים את מדינת ישראל - ומדינת ישראל לא שוכחת את זה אפילו לרגע אחד".

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017 | איפור קיץ.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

צהל איתם – ולמענם

צהל איתם - ולמענם | כך נראה ההאקתון הצה"לי שמפתח פתרונות לקשיים של ילדים אוטיסטים. עוד טכנולוגיות שפותחו בפרויקט המיוחד, עכשיו באתר צה"ל: http://bit.ly/2vsq4w7

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

ימים טעימים

’מבשלים טבעוני’ – ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה

מירי דהאן עורכת הספר "מבשלים טבעוני", של ’מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים’; "לנוחיות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה; "אתם מוזמנים להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ’ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקייצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה".
’מבשלים טבעוני’ - ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה
’מבשלים טבעוני’ – ספר חדש במטבח: מתכוני מגזין ’מנטה’ ל’בישול טבעוני’ בכל עונות השנה

חדש ומרענן על מדף המטבח! ’מגזין מנטה לבריאות ולאיכות חיים’ המגזין המוביל בישראל לבריאות, כושר, איכות חיים וכל מה שביניהם, מזמין אתכם לגלות מתכונים עשירים ובריאים המתאימים לכולם, משלל ירקות ופירות, קטניות, דגנים ועוד.

בספר 88 של ’מתכונים טבעונים’ לכל מתכון מצורפים ערכיו התזונתיים והתיוגים המתאימים לו "ללא גלוטן", "עתיר חלבון" ועוד של השפיות; פיליס גלזר, עינת מזור ו-רונית פנסו (כש-68 מהמתכונים מהם ללא גלוטן), חלקם גם; פרווה, אם אתם שומרי כשרות, אשר נבדקו תזונתית על ידי נירה אולנד התזונאית הירוקה, ומלווים בצילומים היפהפיים של הסטייליסטית נטשה חיימוביץ’ והצלם; יוסי סליס.

תחתיות ארטישוק במילוי תרד ופטה שקדים מתוך הספר מבשלים טבעוני

עורכת הספר מירי דהאן, מסבירה, כי; "לנוחיות הקוראים מסודרים המתכונים על פי עונות השנה; "אתם מוזמנים להכין תאנים צלויות בסתיו, מנות מחממות בחורף, בורגר שעועית שחורה על הפלאנצ’ה ביום העצמאות, אוכל מהיר וקייצי לחופש הגדול, ויש גם מנות בריאות שקל לקחת לעבודה".

עוד בספר פרק המוקדש ל’ארוחת בוקר’ ומתכונים של שישה שפים נבחרים; יואב בר (יזם Chef to go); מחברת ספרי הבישול איילת הירשמן, השפית של מסעדת משק ברזילי, שלי לרון, מחברת ספרי הבישול; שי לי ליפא, השפית והבעלים של מסעדת אוזריה אביבית פריאל אביחי וכן, השף אביב משה (MESSA ו-יאסו).

מחיר קטלוגי; 79 שקלים. ניתן להשיג;כאן, או ב’דוכן מגזין מנטה’ בשוק "מנטה מרקט" במתחם התחנה תל אביב וירושלים (בעיר ירושלים, החל מ-11/4).

לפרטים נוספים; ניתן לפנות גם למנהלת השיווק של ’מגזין מנטה’, הגב’ אורנה כץ-כהן orna-ka@yedtik.co.il.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים