פורום כאן נעים

ראש הממשלה בנימין נתניהו בנאום בגני התערוכה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ב'נאום גני התערוכה'.

רונאלדו, מגן דוד אדום ו’אבוט ישראל’ למען תרומות דם

הכדורגלן כריסטיאנו רונאלדו, תורם דם קבוע, קורא לציבור להצטרף לעידוד תרומות דם בישראל

הפצצת הכור הסורי – הסרט המלא

הסרט חושף את המותחן הדרמטי שעמד מאחורי הפצצת הכור הסורי. מי נתן את ההוראה על מה דיברו אולמרט ובוש? והיכן בילה גבי אשכנזי בזמן ההפצצה הקטלנית?

מיכאל בְּרִיזוֹן קורע את יאיר לפיד

מיכאל בְּרִיזוֹן הידוע בשם-העט ב. מיכאל והסאטיריקן והפובליציסט, קורע את יאיר לפיד לגזרים מפוצץ את הבלוף.

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת.

חמש עובדות מדעיות על פסח

5 עובדות מדעיות שלא ידעת על פסח והשלכותיו עליך.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

שלמה ארצי עם עומר אדם | לא הפסקתי לחפש אותך

שלמה ארצי עם עומר אדם - לא הפסקתי לחפש אותך | מילים ולחן: שלמה ארצי | עיבוד והפקה מוזיקלית: יעקב למאי.

ד”ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

בשרים | Meats

סושי בתחפושת – נקניקיות עגל בהגשה חגיגית של סושי וניגירי

נקניקיות עגל הינן נקניקיות מעולות בטעם ומירקם אירופי קלאסי. מתאימות מאוד להכנה גם על גריל בחום עדין. את הניגירי והסושי שבמתכון ניתן להגיש ולאכול בתוספת מתבלים כגון מיונז, קטשופ, רוטב צ’ילי מתוק, ווסאבי ועוד
מעדני יחיעם, מגישה לפורים: סושי בתחפושת - נקניקיות עגל בהגשה חגיגית של סושי וניגירי
סושי בתחפושת – נקניקיות עגל בהגשה חגיגית של סושי וניגירי

אצות הים מכילות עד פי 20 יותר מינרלים וויטמינים מצמחים הגדלים על האדמה. אצות הים עשירות בקלציום, מגנזיום, ברזל, יוד, זינק ועוד. ויטמינים מקבוצת B כמו: B12 (בעיקר אצת נורי, קומבו וקלפ). ואסאבי הוא צמח ממשפחת המצליבים המכונה גם “חזרת יפנית”.

במטבח היפני מכינים מהשורש שלו ממרח ירוק חריף, שמקובל להגישו לצד מאכלי הים. ניגירי לא דורש גלגול כמו רול הסושי ובמקרה זה משום שעובדים עם נקניקיות ניתן להשתמש בשתי השיטות.

המצרכים:
(ל-12 יחידות)

● 3 נקניקיות עגל “מעדני יחיעם” (מתוך אריזת 450 גרם המכילה 6 יחידות, 75 גרם כ”א).
● 1 מלפפון חתוך לרצועות דקות
● 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
● 1 צנון חתוך לגפרורים
● 1 גזר חתוך לגפרורים
● 2 עלי אצות נורי לסושי
● מתבלים כגון מיונז, קטשופ, רוטב צ’ילי מתוק, ווסאבי ועוד
לאורז:
● 2 כוסות אורז עגול
● 1 כוס חומץ אורז
● 2 כפות סוכר
● 1 כפית מלח
● 2 כוסות מים
● 1 כף שמן

אופן ההכנה:

פורסים את הנקניקיות ל-4 רצועות דקות. מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות.

להכנת האורז:

מחממים את השמן ומוסיפים אליו את האורז. נותנים לו להיפתח מעט ולהשמיע קולות פיצפוץ דק. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל עד שכל המים נספגים. מערבבים את הסוכר והמלח יחד עם החומץ אורז. לאחר שהמים נספגים, מפזרים מעל את החומץ אורז, מכבים את האש ומכסים את הסיר למשך 15 דקות לפחות.

הרכבת הסושי:

להרכבת רול רגיל, פורסים מחצלת גלגול ועליה מניחים אצה. מפזרים בצורה אחידה אורז ומסדרים את הירקות והנקניק לפי הטעם. מגלגלים ומהדקים היטב וסוגרים את הקצוות כששוליהן רטובים במים.

להרכבת ניגירי:

לוקחים חופן גדול של אורז ויוצרים ממנו את הצורה של הסשימי. מניחים עליו את הנקניקיה ומהדקים עם רצועת אצה.

ניתן להגיש ולאכול בתוספת מתבלים כגון מיונז, קטשופ, רוטב צ’ילי מתוק, ווסאבי ועוד.




  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים