יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

פורום כאן נעים

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון התשע"ז 2017

בערך – כל "על האש" נראה אותו דבר

מה יותר ישראלי מיום העצמאות? ה"על האש" שאחרי יום העצמאות ;) וגם - יש לנו מופע סטנדאפ חגיגי ומיוחד בתאטרון הבימה בערב עצמאות
פרטים וכרטיסים - bit.ly/beerech

ראש הממשלה נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני מאטיס

פגישת ראש הממשלה בנימין נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני ג'יימס מאטיס

מכבי תל אביב נגד הפועל ב"ש 29.4.2017 / 2:1

מכבי תל אביב נגד הפועל ב"ש 29.4.2017 | 2:1 משחק האליפות! תקציר המשחק באיכות גבוהה.

קסם הגולן – רמת הגולן

אבי בהרי, צילם וערך סרטון טבע פסטורלי המתעד את נופיה הפראיים של רמת הגולן.

מציאות נושכת | על פליטי הריאליטי

מציאות נושכת - הסרט המלא (על פליטי הריאליטי)

מפעל הפיס

סלטים

המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’ לרגל יום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס

מסעדת שלו ביער בקריית טבעון הצטרפה ביום 26.11, ליום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס, שף המסעדה, השף מסאווה בנה מנה ראשונה אדומה וכמובן שטעימה סלט סלק וגבינת עזים, המנה תרוץ במשך כל התקופה ועד 7.12. אחוז מהכנסות ממכירת המנה יעברו לוועד למלחמה באיידס.
המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’ לרגל יום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס
המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’ לרגל יום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס

מסעדת שלו ביער בקריית טבעון החליטה על יצירת מנה שמטרתה העלאת המודעות למחלת האיידס. החל מיוםה- 26.11.2013 ועד ה-7 לדצמבר 2013, תימכר במסעדה מנה ראשונה (אדומה) מיוחדת, סלט סלק וגבינת עזים . מסעדת שלו ביער תפריש את הרווחים מהמנה כתרומה לוועד למלחמה באיידס כחלק מיום המודעות הבינלאומי למחלת האיידס שחל ב – 1.12.2013.

רוני וכפיר גליקו בעלי מסעדת ’שלו ביער’: " בחרנו לרתום את לקוחותינו ולצאת לדרך שהיא כל כך חשובה ואפילו הכרחית בעינינו, אנו מתכוונים לשים דגש רב על מכירת המנה על מנת למקסם את התרומה לוועד למלחמה באיידס ,אז שיהיה בהצלחה והרבה בריאות לכולם."

המנה האדומה של מסעדת ’שלו ביער’

המרכיבים:

● 100 גרם סלק מבושל, חתוך לקוביות.
● 60 גרם תפוח עץ ירוק, חתוך לקוביות.
● 3 עלי בזיליקום חתוכים .
● מלח וסכר לפי הטעם, כמות הסוכר צריכה להיות פי 2 מכמות המלח.
● שמן זית ומיץ לימון.
● 60 גרם גבינת עזים חתוכה סלייסים.
● ניתן להוסיף לסלט לפי טעם: קשיו, אגוזי מלך ושקדים.

אופן הכנה:

מבשלים את הסלק על האש במשך שעתיים וחצי, מקררים את הסלק במים קרים לאחר מכן מקלפים אותו וחותכים אותו לקוביות.

את תפוחי העץ חותכים גם לקוביות. את הבזילקום החתוך מוסיפים לתערובת ומוסיפים את הסוכר והמלח יחד עם שמן הזית ומיץ הלימון הטרי.

מערבבים את הכל ומניחים על הצלחת, מסדרים את גבינת העזים ומזלפים מעט שמן זית מעל.

שיהיה בתאבון …

מסעדת שלו ביער
שיכון האלה 2, קריית טבעון.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים