יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

פורום כאן נעים

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון

איגרת שר הביטחון מר אביגדור ליברמן | יום הזיכרון התשע"ז 2017

בערך – כל "על האש" נראה אותו דבר

מה יותר ישראלי מיום העצמאות? ה"על האש" שאחרי יום העצמאות ;) וגם - יש לנו מופע סטנדאפ חגיגי ומיוחד בתאטרון הבימה בערב עצמאות
פרטים וכרטיסים - bit.ly/beerech

ראש הממשלה נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני מאטיס

פגישת ראש הממשלה בנימין נתניהו עם מזכיר ההגנה האמריקני ג'יימס מאטיס

מכבי תל אביב נגד הפועל ב"ש 29.4.2017 / 2:1

מכבי תל אביב נגד הפועל ב"ש 29.4.2017 | 2:1 משחק האליפות! תקציר המשחק באיכות גבוהה.

קסם הגולן – רמת הגולן

אבי בהרי, צילם וערך סרטון טבע פסטורלי המתעד את נופיה הפראיים של רמת הגולן.

מציאות נושכת | על פליטי הריאליטי

מציאות נושכת - הסרט המלא (על פליטי הריאליטי)

מפעל הפיס

אוכל מהיר

לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע"ד כריכים שילדים אוהבים

עד עכשו זה היה פשוט, רובנו אוהבים מתוק ועל אחת כמה וכמה ילדים, לכן סנדוויץ עם שוקולד פתר את בעיית ארוחת העשר. נושא הכריכים לביה"ס חייב לקבל תפנית בריאותית ולהשתפר, כך נחנך את ילדנו לחיים בריאים ואכילה שפויה
לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע
לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע"ד כריכים שילדים אוהבים

אכילה יום-יומית של שוקולד ולחם לבן אינה מומלצת, גם אם הילדים רזים. מומלץ לשלב לחמים מלאים במקום הלחם הלבן, לכלול באותה ארוחת עשר גם ירקות וגם מוצרי חלב, בצים, טחינה ועוד וכן להקפיד על צריכה של פרי. גם על כריך השוקולד לא נוותר רק שנגביל אותו לפעם בשבוע או אחת לשבועיים.

לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע"ד, ברק חי חורש, שף חברת טרה מציע דרך להכנת שני כריכים שכל ילד יאהב לקחת עימו לבית הספר.

ישראלי – כריך ילדים

מצרכים:

● 2 פרוסות גבינה צהובה נעם – חתוכות למשולשים
● 2 כפיות טפנד זיתים ירוקים (כ-20 גרם)
● 2 כפיות מיונז (כ-20 גרם)
● 3 פרוסות דקות עגבניה
● 3 פרוסות דקות מלפפון טרי/חמוץ
● מלח לפי הטעם

אופן הכנת הכריך:

חותכים את הלחמניה לאורכה (לא עד הסוף, מורחים את טפנד הזיתים משני הצדדים ומעל הטפנד מורחים את המיונז (משני הצדדים).

מניחים את משולשי הגבינה הצהובה לאורכה של הלחמניה מסדרים את העגבניה והמלפפון ומתבלים במלח.

צ’יז אומלט סנדוויץ

צ’יז אומלט סנדוויץ

מצרכים:

● 2 פרוסות גבינה צהובה נעם דקה דקה
● 2 כפיות גבינת קרם שמנת 5% זיתים של טרה (כ-20 גרם)
● 15 גרם חמאה מסדרת טוב טעם
● 1 ביצה
● 2 פרוסות לחם לבן פרוס
● 3 פרוסות עגבניה טריה

אופן הכנת הכריך:

טורפים את הביצה בקערית וממליחים קלות, מחממים מחבת טפלון על גז עם להבה בינונית, ממיסים את החמאה ומטגנים את הביצה הטרופה

מוסיפים למחבת פרוסה אחת של גבינה צהובה, הופכים את החביתה לטיגון בצידה השני מניחים על החביתה את פרוסת הגבינה השניה ומכבים את הגז.

מורחים את פרוסות הלחם (רק מצד אחד) בגבינת הקרם שמנת זיתים, מניחים את פרוסת העגבנייה על פרוסת לחם אחת ומעליהן מניחים את החביתה, סוגרים את הכריך בפרוסת הלחם השניה ומגישים.

המלצת השף:

● להוסיף לכריך זיתים שחורים מגולענים
● לטפטף על האומלט בכריך שמן אבוקדו

בתאבון!

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים