פורום כאן נעים

ביקור ראש ממשלת הודו בישראל

ביקור ראש ממשלת הודו בישראל

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017 | איפור קיץ.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

אנגלברט המפרדינק מהערב בישראל

זמר פופ הבריטי אנגלברט המפרדינק מהערב מוצ"ש 17-06-17 בישראל, חיפה.

עזרה לאנשים קשי יום באזור חדרה

עזרה לאנשים קשי יום באזור חדרה. צל"ש ממערכת אתר כאן ישראל.

נעים לעקוב אחרי

אוכל מהיר

לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע"ד כריכים שילדים אוהבים

עד עכשו זה היה פשוט, רובנו אוהבים מתוק ועל אחת כמה וכמה ילדים, לכן סנדוויץ עם שוקולד פתר את בעיית ארוחת העשר. נושא הכריכים לביה"ס חייב לקבל תפנית בריאותית ולהשתפר, כך נחנך את ילדנו לחיים בריאים ואכילה שפויה
לקראת פתיחת שנת הלימודים כריכים שילדים אוהבים | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
לקראת פתיחת שנת הלימודים כריכים שילדים אוהבים | עיבוד צילום: שולי סונגו ©

אכילה יום-יומית של שוקולד ולחם לבן אינה מומלצת, גם אם הילדים רזים. מומלץ לשלב לחמים מלאים במקום הלחם הלבן, לכלול באותה ארוחת עשר גם ירקות וגם מוצרי חלב, בצים, טחינה ועוד וכן להקפיד על צריכה של פרי. גם על כריך השוקולד לא נוותר רק שנגביל אותו לפעם בשבוע או אחת לשבועיים.

לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע"ד, ברק חי חורש, שף חברת טרה מציע דרך להכנת שני כריכים שכל ילד יאהב לקחת עימו לבית הספר.

כריך ילדים – ישראלי  

מצרכים:

● 2 פרוסות גבינה צהובה נעם – חתוכות למשולשים
● 2 כפיות טפנד זיתים ירוקים (כ-20 גרם)
● 2 כפיות מיונז (כ-20 גרם)
● 3 פרוסות דקות עגבניה
● 3 פרוסות דקות מלפפון טרי/חמוץ
● מלח לפי הטעם

אופן הכנת הכריך:

חותכים את הלחמנייה לאורכה (לא עד הסוף, מורחים את טפנד הזיתים משני הצדדים ומעל הטפנד מורחים את המיונז (משני הצדדים).

מניחים את משולשי הגבינה הצהובה לאורכה של הלחמניה מסדרים את העגבניה והמלפפון ומתבלים במלח.

צ’יז אומלט סנדוויץ

מצרכים:

לקראת פתיחת שנת הלימודים התשע

● 2 פרוסות גבינה צהובה נעם דקה דקה
● 2 כפיות גבינת קרם שמנת 5% זיתים של טרה (כ-20 גרם)
● 15 גרם חמאה מסדרת טוב טעם
● 1 ביצה
● 2 פרוסות לחם לבן פרוס
● 3 פרוסות עגבניה טריה

אופן הכנת הכריך:

טורפים את הביצה בקערית וממליחים קלות, מחממים מחבת טפלון על גז עם להבה בינונית, ממסים את החמאה ומטגנים את הביצה הטרופה

מוסיפים למחבת פרוסה אחת של גבינה צהובה, הופכים את החביתה לטיגון בצידה השני מניחים על החביתה את פרוסת הגבינה השניה ומכבים את הגז.

מורחים את פרוסות הלחם (רק מצד אחד) בגבינת הקרם שמנת זיתים, מניחים את פרוסת העגבנייה על פרוסת לחם אחת ומעליהן מניחים את החביתה, סוגרים את הכריך בפרוסת הלחם השניה ומגישים.

המלצת השף:

● להוסיף לכריך זיתים שחורים מגולענים
● לטפטף על האומלט בכריך שמן אבוקדו

בתאבון!

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים