פורום כאן נעים

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו בדיון 40 חתימות בכנסת

דברי ראש הממשלה מר בנימין נתניהו בדיון ביום שני, 13-11-17 לאחר שנאספו 40 חתימות בכנסת.

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד”א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

המורה התמוטט בשיעור – התלמיד הציל את חייו

המורה דר' "מרקוס הילסנרט" התמוטט באמצע השיעור - התלמיד מתנדב נוער מד"א "אולי רפאלי" ביצע בו פעולות החייאה בהדרכה טלפונית של חובשת במוקד שרי קליין - כתבתו של פוראת נאסר - המהדורה המרכזית - ערוץ 2.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

פיתות מתנפחות. מאלף עד תיו

מתכון לפיתות מתנפחות ונפתחות בקלות. בתנור ביתי רגיל. קל, פשוט, ברור ומפורט. מפי מקס מלכיאל.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

תרקוד היא אמרה לו… תרקוד

תרקוד היא אמרה לו... תרקוד. שווה אולי תלמד משהו יא גבר.

מדהים? תשפטו בעצמכם

מדהים? תשפטו בעצמכם רק אל תנסו בבית וגם לא ברחוב.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
מתכוני תוספות

פשטידת ברוקולי אפויה

לברוקולי יש ראשי פרחים בצבע ירוק כהה, בדומה לכרובית. בישול נעשה באמצעות טכניקות פשוטות, בעיקר הרתחה או אידוי, ניתן לאכול תפרחות של צמח טרי גם ללא בישול.
פשטידת ברוקולי אפויה
פשטידת ברוקולי אפויה – צילום אוסנת טויטו

הברוקולי הוא מאכל בעל ערך תזונתי גבוה, ותועלת בריאותית מגוונת לגוף. הברוקולי מכיל רק 43 קלוריות למנה של כוס אחת, הוא מכיל 205.7% של הצריכה היומית המומלצת של ויטמין C, כ-90 מיליגרם למאה גרם. בנוסף, 100 גרם ברוקולי מכיל כ-45% מכמות הצריכה היומית המומלצת של ויטמין A, וכמויות גדולות של מרכיבי מזון חיוניים אחרים, כמו סידן, חומצה פולית, סיבים תזונתיים, מנגן, חומצת האמינו טריפטופן, אשלגן, וויטמין B6. כמו כן מיוחסת לברוקולי יכולת למניעת מחלות רבות, בעל תועלת רבה לבריאות הלב. צריכת הצמח מסייעת לחיזוק מערכות ההגנה בגוף.

מצרכים:

500 גרם ברוקולי
250 גרם גבינה לבנה עד 5%
1 גביע יוגורט בטעם טבעי 1.7%
3 ביצים
3 כפות גבינה מגוררת (רצוי 9%)
3 כפות פרורי לחם מתובלים
1 כף פרורי לחם
1 כף מחוקה שומשום קלוי
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

ברוקולי טרי יש לבשל במים עד להתרככות “אל דנטה”. אם הברוקולי קפוא יש להפשירו לפני תחילת ההכנה ולאחר מכן להפריד לפרחים ואת הגבעולים יש לפרוס או לחתוך לקוביות

בקערה נפרדת יש לערבב את הגבינה היוגורט הגבינה המגוררת ופרורי הלחם לבחוש היטב ולהוסיף את הברוקולי לערבב ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

לערבב את פרורי הלחם עם השומשום הקלוי (ניתן להחליף את השומשום בכל סוג של גרעינים או אגוזים גרוסים לשיפור הטעם והמרקם).

להעביר את התערובת לתבנית אפיה משומנת ולזרות מעל את תערובת פרורי הלחם מתובלים

יש לאפות בחום של 180 מעלות צלזיוס במשך כ- 45 עד אשר הפשטידה יציבה ומעט שחומה מלמעלה.

בתיאבון

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים