פורום כאן נעים

טקס הפרידה בבן גוריון ממודי ראש ממשלת הודו

ראש הממשלה נתניהו וראש ממשלת הודו מודי באירוע מיוחד עם אלפי יוצאי קהילת הודו בישראל

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017 | איפור קיץ.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

"זוג או פרט" ערוץ הכנסת – ערוץ 99

תוצאות הסיבוב בראשון בפריימריז בעבודה, ביקור רה"מ הודו בישראל ו"הדתה שמדתה" וח"כ איתן כבל שמגלה את שאיפותיו הפוליטיות. מתוך שידורי ערוץ הכנסת - ערוץ 99.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

מתכוני תוספות

פשטידת ברוקולי אפויה

לברוקולי יש ראשי פרחים בצבע ירוק כהה, בדומה לכרובית. בישול נעשה באמצעות טכניקות פשוטות, בעיקר הרתחה או אידוי, ניתן לאכול תפרחות של צמח טרי גם ללא בישול.
פשטידת ברוקולי אפויה
פשטידת ברוקולי אפויה – צילום אוסנת טויטו

הברוקולי הוא מאכל בעל ערך תזונתי גבוה, ותועלת בריאותית מגוונת לגוף. הברוקולי מכיל רק 43 קלוריות למנה של כוס אחת, הוא מכיל 205.7% של הצריכה היומית המומלצת של ויטמין C, כ-90 מיליגרם למאה גרם. בנוסף, 100 גרם ברוקולי מכיל כ-45% מכמות הצריכה היומית המומלצת של ויטמין A, וכמויות גדולות של מרכיבי מזון חיוניים אחרים, כמו סידן, חומצה פולית, סיבים תזונתיים, מנגן, חומצת האמינו טריפטופן, אשלגן, וויטמין B6. כמו כן מיוחסת לברוקולי יכולת למניעת מחלות רבות, בעל תועלת רבה לבריאות הלב. צריכת הצמח מסייעת לחיזוק מערכות ההגנה בגוף.

מצרכים:

500 גרם ברוקולי
250 גרם גבינה לבנה עד 5%
1 גביע יוגורט בטעם טבעי 1.7%
3 ביצים
3 כפות גבינה מגוררת (רצוי 9%)
3 כפות פרורי לחם מתובלים
1 כף פרורי לחם
1 כף מחוקה שומשום קלוי
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

ברוקולי טרי יש לבשל במים עד להתרככות "אל דנטה". אם הברוקולי קפוא יש להפשירו לפני תחילת ההכנה ולאחר מכן להפריד לפרחים ואת הגבעולים יש לפרוס או לחתוך לקוביות

בקערה נפרדת יש לערבב את הגבינה היוגורט הגבינה המגוררת ופרורי הלחם לבחוש היטב ולהוסיף את הברוקולי לערבב ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.

לערבב את פרורי הלחם עם השומשום הקלוי (ניתן להחליף את השומשום בכל סוג של גרעינים או אגוזים גרוסים לשיפור הטעם והמרקם).

להעביר את התערובת לתבנית אפיה משומנת ולזרות מעל את תערובת פרורי הלחם מתובלים

יש לאפות בחום של 180 מעלות צלזיוס במשך כ- 45 עד אשר הפשטידה יציבה ומעט שחומה מלמעלה.

בתיאבון

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים