פורום כאן נעים

ראש הממשלה בנימין נתניהו בנאום בגני התערוכה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ב'נאום גני התערוכה'.

רונאלדו, מגן דוד אדום ו’אבוט ישראל’ למען תרומות דם

הכדורגלן כריסטיאנו רונאלדו, תורם דם קבוע, קורא לציבור להצטרף לעידוד תרומות דם בישראל

הפצצת הכור הסורי – הסרט המלא

הסרט חושף את המותחן הדרמטי שעמד מאחורי הפצצת הכור הסורי. מי נתן את ההוראה על מה דיברו אולמרט ובוש? והיכן בילה גבי אשכנזי בזמן ההפצצה הקטלנית?

מיכאל בְּרִיזוֹן קורע את יאיר לפיד

מיכאל בְּרִיזוֹן הידוע בשם-העט ב. מיכאל והסאטיריקן והפובליציסט, קורע את יאיר לפיד לגזרים מפוצץ את הבלוף.

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת.

חמש עובדות מדעיות על פסח

5 עובדות מדעיות שלא ידעת על פסח והשלכותיו עליך.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

שלמה ארצי עם עומר אדם | לא הפסקתי לחפש אותך

שלמה ארצי עם עומר אדם - לא הפסקתי לחפש אותך | מילים ולחן: שלמה ארצי | עיבוד והפקה מוזיקלית: יעקב למאי.

ד”ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

אוכל נעים | Foods

שף-קונדיטור דודו אוטמזגין, חושף את כל סודות האפייה בסדרה חדשה בערוץ האוכל

זו תוכנית שגם מי שלא אופה, ייהנה לצפות בה ולראות איך מקמח סוכר ו”קצת” שוקולד, קמות לתחייה יצירות פאר ומי שאופה, יוכל להשתדרג וללמוד כמה טריקים ממקצוען אמיתי.”השף-קונדיטור דודו אוטמזגין; “זו תוכנית שמי שלא אופה, ייהנה לצפות בה…”.
שף-קונדיטור דודו אוטמזגין, חושף את כל סודות האפייה בסדרה חדשה בערוץ האוכל
שף-קונדיטור דודו אוטמזגין, חושף את כל סודות האפייה בסדרה חדשה ב’ערוץ האוכל’

ערוץ האוכל, מבית חברת “ענני תקשורת” (אפיק 28 כבלים ב-yes, וערוץ 32 כבלים ב-,HOT ישיק החודש (נובמבר) את “חודש האפייה” ובמרכזו יעלה ביום חמישי, 8.11, בשעה 18:35 תכנית חדשה בת 6 פרקים בהנחיית השף-קונדיטור דודו אוטמזגין, אשר לוקח את האפייה צעד אחד קדימה ומביא אל המסך ממיטב הרפרטואר שלו, קינוחים מפוארים, עוגות מתוחכמות וקישוטים מיוחדים במינם תוך שימת דגש על הצד האומנותי שבקונדיטוריה.

לא בטוח שתצליחו להכין את זה בבית אבל לפחות תראו איך מקצוען עושה את זה אחרי שנים של התמקצעות ברזי האפייה והקונדיטוריה, אינספור קורסים בחו”ל, זכייה בתחרויות אפיה וסניפי קונדיטוריות ברחבי הארץ, השף קונדיטור דודו אוטמזגין, מביא אל המסך את מיטב המתכונים שהגה במשך השנים.

בתכנית החדשה אוטמזגין, ייתן ביטוי לצד האומנותי שבעבודתו תוך מתן דגש על קינוחים מפוארים, עוגות ויטרינה רבות רושם וקישוטים מיוחדים במינם.

כל פרק, יוקדש לאירוע מסוים וחגיגי, החל ממסיבת השקה/קוקטייל וכלה בקינוחים לערב חג, ולא נוותר כמובן על עוגות יום הולדת בלתי נשכחות. כמו כן, יארח דודו, ידוענים שונים מתחום ה”לייפסטייל”, ויגשים להם פנטזיות של עוגה מהחלומות.

האורחים, מצדם, ייתנו טיפים רלבנטיים לאירוע. בין האורחים; האדריכל פיבקו, יזם הנדל”ן אלון קסטיאל, שירלי גליק ואחרים.

◄ “חודש האפייה” בערוץ האוכל

השף קונדיטור דודו אוטמזגין, נדבק ב”חיידק האפייה” עוד בשירותו הצבאי, עבד ולמד את רזי המקצוע עד להגשמת החלום – קונדיטורית בוטיק פרטית משלו, שנפתחה ב-1998 בעיר קריית מוצקין, ומאז הלכה והתרחבה לשבעה סניפים נוספים. הוא החל את לימודיו בארץ והמשיך ללמוד במיטב בתי הספר והבוטיקים בעולם.

התכנית תושק במסגרת “חודש האפייה” ב”ערוץ האוכל”, במרכזו, יעלו במהלך חודש נובמבר 5 תכניות חדשות העוסקות בנושא, ביניהן; “מרתה אופה” – בהנחיית מרתה סטיוארט, כהנת הלייף סטייל הגדולה של ארצות הברית, “האופים המופלאים” – מבט מהפנט אל תוך העסק המשפחתי של האחים הרברט, לאפות עם לוריין פסקל – השפית הבריטית לוריין פסקל, חוזרת ל”ערוץ האוכל” עם תכנית אפיה חדשה, ושיגעון האפייה – השף קונדיטור אריק לנלרד (“משהו מתוק”) בתכנית חדשה.

בנוסף, יושקו פרקים חדשים ומיוחדים מיקי שמו אופה מהלב בהנחיית השף-קונדיטור הישראלי מיקי שמו, במהדורת חורף חם במיוחד.

שירי לימור-לדרמן, מנהלת ערוץ האוכל; השף קונדיטור דודו אוטמזגין, נמנה על נבחרת השפים של הערוץ מזה זמן רב וזו שמחה גדולה לעלות עם תוכנית אישית שלו. מי שמכיר את דודו, יודע שאצלו אין סתם עוגה, כל עוגה וכל קינוח זוכים לטאצ’ מיוחד ולכבוד הראוי בכל שלב ושלב, כאשר היצירה מגיעה לשיאה בעבודת הגימור, שם השף-קונדיטור דודו אוטמזגין, מפליא להכין ציפויים וקישוטים שמביאים את העוגה לדרגת האומנות שטרם נראתה, לפני ולכן, קראנו לתוכנית; “אומנות הפטיסרי”.

זו תוכנית שמי שלא אופה, ייהנה לצפות בה ולראות איך מקמח סוכר ו”קצת” שוקולד, קמות לתחייה יצירות פאר ומי שאופה, יוכל להשתדרג וללמוד כמה טריקים ממקצוען אמיתי”.

את התכנית ערכו; כרמית בראומן-פרחי, ושירה אילני, הפיקה; נועה מובר, וביים; רני מונצ’ז.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים