פורום כאן נעים

ראש הממשלה בנימין נתניהו בנאום בגני התערוכה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ב'נאום גני התערוכה'.

רונאלדו, מגן דוד אדום ו’אבוט ישראל’ למען תרומות דם

הכדורגלן כריסטיאנו רונאלדו, תורם דם קבוע, קורא לציבור להצטרף לעידוד תרומות דם בישראל

הפצצת הכור הסורי – הסרט המלא

הסרט חושף את המותחן הדרמטי שעמד מאחורי הפצצת הכור הסורי. מי נתן את ההוראה על מה דיברו אולמרט ובוש? והיכן בילה גבי אשכנזי בזמן ההפצצה הקטלנית?

מיכאל בְּרִיזוֹן קורע את יאיר לפיד

מיכאל בְּרִיזוֹן הידוע בשם-העט ב. מיכאל והסאטיריקן והפובליציסט, קורע את יאיר לפיד לגזרים מפוצץ את הבלוף.

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת.

חמש עובדות מדעיות על פסח

5 עובדות מדעיות שלא ידעת על פסח והשלכותיו עליך.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

שלמה ארצי עם עומר אדם | לא הפסקתי לחפש אותך

שלמה ארצי עם עומר אדם - לא הפסקתי לחפש אותך | מילים ולחן: שלמה ארצי | עיבוד והפקה מוזיקלית: יעקב למאי.

ד”ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

דברי מאפה

עוגיות מתכונים להכנה עם ילדים

סגל המרצים של בית הספר למלונאות תדמור מציע מתכוני עוגיות, שילדים אוהבים והם מתאימים במיוחד להכנה עם הילדים.עוגיות ריבה,עוגיות שוקוצ’יפס,עוגיות שוקולד ואפילו קנטוצ’יני איטלקי.
 עוגיות מתכונים להכנה עם ילדים
עוגיות ריבה

בכל הזדמנות בה ילדינו בחופשה מהלימודים או סתם בימים גשומים כשהם מכרכרים סביבנו, חסרי מנוחה, צמאים להפעלה כייפית, למה שלא נעסיק אותם בסדנת אפייה משפחתית? הילדים ייהנו וילמדו לאפות ואתם תשבו בבית השקט, עם כוס קפה מלווה במבחר עוגיות מעולות…

עוגיות ריבה

מצרכים:

100 גרם סוכר
200 גרם חמאה/מרגרינה
1 ביצה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
300 גרם קמח
ריבת תות, או כל ריבה אהובה אחרת.

אופן הכנה:

מעבדים יחד את סוכר, חמאה, ביצה, תמצית וניל וקורט מלח.
מוסיפים קמח וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק פריך. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.

מרדדים כל חלק במשטח מקומח וקורצים תחתיות ומכסים (במכסים יש לעשות חור קטן באמצע).

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

לאחר שהעוגיות מתקררות, ממלאים תחתיות בריבה ומכסים עם “המכסה”.

עוגיות שוקוצ’יפס

עוגיות שוקוצ’יפס

מצרכים:

75 גר’ סוכר חום
75 גר’ סוכר לבן
100 גר’ חמאה
1 ביצה
140 גר’ שוקוצ’יפס (או חתיכות קטנות של שוקולד)
70 גר’ אגוזים גרוסים
150 גר’ קמח
2 כפיות אבקת אפייה
תמצית וניל

אופן הכנה:

מקציפים יחד סוכר חום, סוכר לבן, חמאה וביצה.בוחשים פנימה שוקוצ’יפס, אגוזים גרוסים, קמח, אבקת אפייה ותמצית וניל.
מזלפים עוגיות עם שקית לזילוף, או בעזרת 2 כפיות.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

שדרוג שילדים אוהבים: ניתן להחליף את השוקוצ’יפס הרגיל בשוקולדים שונים החתוכים לחתיכות קטנות, כגון Mnm’s או שוקולד לבן.

קנטוצ’יני איטלקי

קנטוצ’יני איטלקי

מצרכים:

300 גרם סוכר
150 גרם חמאה
1 ביצה
2 חלמונים
400 גרם קמח
150 גרם אגוזי לוז
1 כף מיץ לימון
כפית סודה לשתיה

אופן הכנה:

להקציף יחד סוכר, חמאה, ביצה וחלמונים. להוסיף אגוזי לוז, מיץ לימון וסודה לשתייה. לערבב בצק עד שמתקבלת עיסה אחידה.

יוצרים מהבצק כמה כיכרות (על פי גודל העוגיות הרצוי), ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.

לאחר שהבצק מצטנן, חותכים לפרוסות דקות ומחזירים חזרה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-12 דקות.

שדרוג שילדים אוהבים: את אגוזי הלוז ניתן להחליף בכל אגוז אחר האהוב על ילדיכם, מומלץ מאוד לערבב כמה סוגים יחד!

עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד

מצרכים:

2 ביצים
150 גרם סוכר
30 גרם חמאה
220 גרם שוקולד
40 גרם קמח
כפית אבקת אפייה
120 גרם אגוזים גרוסים
120 גרם שוקולד קצוץ

אופן הכנה:

להקציף ביצים וסוכר. להמיס חמאה בסיר, לכבות את האש ולהוסיף פנימה 220 גרם שוקולד.

לאחר שהשוקולד נמס, מערבבים יחד עם מה שהוקצף קודם לכן. מוסיפים לתערובת את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים לתערובת אגוזים גרוסים ו-120 גרם שוקולד קצוץ ומערבבים.

מזלפים עוגיות עם שקית לזילוף, או בעזרת 2 כפיות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10 דקות ומקררים היטב.

בתאבון!!!




  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים