פורום כאן נעים

פגישת ראש הממשלה עם המאבטח ששב מירדן

נתניהו: "שמחתי לפגוש הבוקר את השגרירה עינת ואת המאבטח זיו. הם מייצגים את מדינת ישראל - ומדינת ישראל לא שוכחת את זה אפילו לרגע אחד".

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017 | איפור קיץ.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

צהל איתם – ולמענם

צהל איתם - ולמענם | כך נראה ההאקתון הצה"לי שמפתח פתרונות לקשיים של ילדים אוטיסטים. עוד טכנולוגיות שפותחו בפרויקט המיוחד, עכשיו באתר צה"ל: http://bit.ly/2vsq4w7

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

עוגות

עוגת פירות יער מרהיבה

פירות יער נחשבים למקור חשוב של מספר נוגדי חימצון וויטמינים בעלי השפעה על: בריאות המוח, תהליכי הזדקנות, המערכת החיסונית, בריאות הלב, כלי הדם ואיזון חומצות השומן בגוף.
עוגת פירות יער  מרהיבה
עוגת פירות יער

מתכונים רבים משלבים בתוכם פירות יער. פירות היער משמשים להכנת ריבות למיניהן. נוהגים להשתמש בפירות יער באפיית עוגות, עוגות גבינה ופאי לתוספת עריבה לחך ולמראה צבעוני ומרהיב לעין. יתר על זאת, פירות היער נאכלים כפי שהם או בתוספת שמנת מתוקה.

את הקינוח הזה קיבלתי מחברתי אור-לי. האמת? יופי של קינוח להכין עם זאטוטי הבית. הבעיה העיקרית של המתכון הזה היא שהוא לפעמים לא מספיק להגיע למקרר.

החומרים:

חבילה בישקוטים
200 גרם שוקולד מריר
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
שקית פודינג בטעם וניל
כוס פירות יער (או פרי אחר)

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד עם שמנת מתוקה אחת בסיר בעל תחתית כפולה (או במיקרוגל) ומקררים במשך כחצי שעה (השוקולד לא צריך להיות קר, אלא בטמפרטורת החדר).

טובלים את הבישקוטים בעדינות (שלא יתפוררו) ברוטב השוקולד ועורכים אותם במאונך מסביב לדפנות כלי עגול (מדביקים אותם עם השוקולד).את יתרת הבישקוטים מניחים בתחתית הכלי.

מקציפים שמנת מתוקה עם כוס חלב ופודינג בטעם וניל עד קבלת קצף יציב ומוזגים שני שליש מהתערובת לכלי.

מפזרים מעל את פירות היער ומקשטים בשכבה של קצפת ובטיפות מרוטב השוקולד שהכנו.

מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות.

*דפנה לוי היא כתבת "העיר ערי מודיעין"

המבוא לפירות יער מאתר ויקיפדיה

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים