פורום כאן נעים

פגישת ראש הממשלה עם המאבטח ששב מירדן

נתניהו: "שמחתי לפגוש הבוקר את השגרירה עינת ואת המאבטח זיו. הם מייצגים את מדינת ישראל - ומדינת ישראל לא שוכחת את זה אפילו לרגע אחד".

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017

יוסי ביטון הפקת קיץ 2017 | איפור קיץ.

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף אריה

איך ניצחו הצמחוניים (פיל ו-תאו) את הטורף הלביאה

ילד מיוחד, וסוס מיוחד | חובה לצפות

כשהגעתי הביתה וצפיתי בסרטון הבנתי את העוצמה של אותו רגע של בני ארז הלוקה ב'תסמונת ויליאמס' והסוס הרגיש.

מפעל הפיס

צהל איתם – ולמענם

צהל איתם - ולמענם | כך נראה ההאקתון הצה"לי שמפתח פתרונות לקשיים של ילדים אוטיסטים. עוד טכנולוגיות שפותחו בפרויקט המיוחד, עכשיו באתר צה"ל: http://bit.ly/2vsq4w7

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

נעים לעקוב אחרי

האיש שבא לסעוד

יריד אוכל בהילולים’ ובגאלרי פאלאס, מפגש תרבויות

במסגרת יריד האוכל, החוצה גבולות ותרבויות, ביום שישי ה-11 ביוני, מול מתחם בית החולים וולפסון שעל איילון, תוכלו ליהנות מאוכל ערבי מסורתי, אוכל פרסי אותנטי, ריקודים מסורתיים, תיפוף על דרבוקות ועוד.
יריד אוכל ב’מסעדת הילולים’ ו’אולמי גאלרי פאלאס’, יוקדש למפגש תרבויות ואיחוד בין העמים
יריד אוכל ב’מסעדת הילולים’ ו’אולמי גאלרי פאלאס’, יוקדש למפגש תרבויות ואיחוד בין העמים

יריד האוכל, אוכל ב’מסעדת הילולים’ ו’אולמי גאלרי פאלאס’, הפועל כל יום שישי בין השעות 09:00-15:00, ומציג מיני מאכלי עדות, החליט לקדם את נושאי השלום ו"מפגש בין תרבויות" באמצעות יריד אוכל ותרבות, מיוחד, שיתקיים ב’מסעדת הילולים’, בתאריך 11.06.2010. יוזמת היריד, נולדה מתוך רצון לחזק את ההכרה והחשיפה לתרבויות השונות, ולאפשר להן לחיות זו לצד זו בקשרי שכנות טובים וכבוד הדדי.

"מסעדת הילולים", הכשרה, שוכנת בין גבולות ערים. מיקומה – מול מתחם בית החולים וולפסון שעל איילון – גובל בעיר ראשון לציון, חולון, בת-ים והעיר תל אביב – יפו.

חומרי הגלם בהם משתמשת המסעדה הם טריים, ואיכותיים במיוחד, כאשר הושם דגש על בשר הטלה. מנת הדגל של המסעדה אשר תייצג אותה גם ביריד האוכל היא ה’קבב החלבי’: מדובר ב’קבב טלה’, מכוסה בעגבניות צלויות על האש ובצל, מכוסים בבצק ואפויים בתנור.

המלצה נוספת של השף הדרום אמריקאי, העונה לשם; אומברטו, היא דווקא ללכת על האנטריקוט. כמה צפוי – והוא מפתיע בידע, ומוסיף שאסור לנו לוותר גם על ה’אושפלו הפרסי’. בנוסף למנת הדגל, תדאג המסעדה לתפאורה מתאימה ואזור ישיבה אותנטי.

לבלות בכיף, לאכול טוב, ולקחת הביתה מטעמים לשישי-שבת, ביריד, הפועל: ביום שישי, בין השעות 09:00-15:00.

בתיאבון.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים