מאכלי עמים

נעים בבית 5.2.03: שקשוקה עם נקניקיות מרגז

0
0

מאכלי עמים
נעים בבית 5.2.03: שקשוקה עם נקניקיות מרגז
שקשוקה עם נקניקיות מרגז

החומרים הדרושים (4 מנות):

4 כפות שמן זית
6 כפות גדושות מרמומה
1 פלפל חריף ירוק
3 שיני שום קצוצות גס
2 נקניקיות מרגז חריפות חתוכות לפיסות קטנות
4 ביצים
מלח ופלפל שחור גרוס, טרי
חופן עשבים ירוקים כוסברה, פטרוזיליה, רשאד (קצוצים)

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את השום,
הפלפל החריף והנקניקיות ומטגנים כדקה. כך יקבל השמן
את טעמו המעושן של הבשר ואת טעם התבלינים.

2. מוסיפים את המרמומה (זהירות, זה משפריץ!). מוסיפים את הביצים ונזהרים לא לפצוע את החלמונים. מוסיפים מלח ופלפל. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד למידת העשייה הרצויה.

להגשה: מפזרים על השקשוקה את העשבים הקצוצים. מגישים לשולחן במחבת, עם לחם פרוס גס.

צילום שקשוקה: בילי ואבירם

מובא מתוך התוכנית “עושים שוק”, בנתניה, 30/04/2001 עם גיל חובב בערוץ 2 “טלעד”.

לשער

קישור בנושא

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן