ערוץ הכנסת | עובדים בכנסת, יוצאים לפגרה

ערוץ הכנסת - עובדים בכנסת, 23.3.17, מתוך שידורי ערוץ הכנסת - ערוץ 99.

הכנר, מנצח ומלחין הולנדי אנדרה ריו בהופעה

הכנר, מנצח ומלחין הולנדי אנדרה ליאון מארי ניקולס ריו לפני פחות מחודש עם נעימות לשנת הלילה ואחר הצהרים.

הפועל ב"ש נגד מכבי חיפה 19.3.2017 / 0:4

הפועל באר שבע ש נגד מכבי חיפה, ב- 19.3.2017 | השערים | הועלה ביו טיוב על-ידי עדכוני ספורט בלבד.

הגרלת הלוטו מפעל הפיס

הפנים האמיתיות של עולם המין במגזר החרדי

העיתונאי אמנון לוי בתחקיר מזעזע מפחיד ומאיים על הפנים האמיתיות של עולם המין במגזר החרדי.

השף ארז קומורובסקי: חלה חמימה ומפנקת לשבת

השף ארז קומורובסקי ילמד אתכם להכין חלה חמימה ומפנקת שתאיר לכם את השבת.

פורום גינון אורגני ואקולוגי כאן נעים

האיש שבא לסעוד

הנשיא אוכל דגים אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

הדייג הוותיק מנחם לב, מעין גב הכין סרדינים ברוטב לימון לנשיא המדינה שמעון פרס - על המזח - אם מתחשק לכם מתכון סרדינים, כמו אלו שטעם הנשיא פרס בעין גב בבקשה

נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב
נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

"סרדין כנרת" טרי ברוטב שום ולימון, זה מה שהכין מנחם לב הדייג הוותיק מעין גב, לנשיא המדינה שמעון פרס אשר הגיע לביקור בנמל עין גב, שם התקיים שייט על הכנרת, שוק איכרים והדגמה של הדייגים לזריקת רשת דייג ענקית מספינת הדייג, איתור להקות הדגים במערכת סונר ועוד. הדגים שנתפסו ברשת הוכנו ע"י הדייגים עטופים בניר עם מעט צ’יפס על המזח וזכו להתנפלות המונית!

לב, אומר, כי; "בכדי לשמור על טעם טוב, הדגים חייבים להיות טריים, אם אין ברירה ניתן להקפיא אך לא ליותר משבוע, ובכל מקרה יש לנקות אותם מיידית לפני ההקפאה".

אם מתחשק לכם סרדינים כמו אלו שטעם הנשיא פרס בנמל עין גב, בבקשה, "מתכון סרדינים":

את הסרדינים הטריים ("סרדין כנרת") לטגן בשמן עמוק וחם מאוד ב- 215 מעלות (חשוב!) ל- 3 דקות. (חשוב לטגן בשמן עמוק בסיר, בכדי שלא יצא דג שמן מידי כמו שמטגנים במחבת למשל).

אחרי 3 דקות הדגים יצופו על פני השמן.

כאשר הסרדינים מוכנים, יש להניח אותם במסננת, לבזוק מלמעלה עם מלחיה ובתוכה מלח ופלפל (2 כפיות מלח וכפית פלפל) לפזר לפי הטעם.

להקפיץ את הדגים במסננת עם המלח והפלפל שיתערבבו טוב.

להכין בצד רוטב של שום, לימון, ופטרוזיליה, לערבב היטב. לשים בקערה קטנה.

את הסרדינים המוכנים טובלים ברוטב ואוכלים! לא תרצו להפסיק. גם הנשיא פרס, שיבח את טעמם!

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים