פורום כאן נעים

ראש הממשלה בנימין נתניהו בנאום בגני התערוכה

ראש הממשלה בנימין נתניהו ב'נאום גני התערוכה'.

רונאלדו, מגן דוד אדום ו’אבוט ישראל’ למען תרומות דם

הכדורגלן כריסטיאנו רונאלדו, תורם דם קבוע, קורא לציבור להצטרף לעידוד תרומות דם בישראל

הפצצת הכור הסורי – הסרט המלא

הסרט חושף את המותחן הדרמטי שעמד מאחורי הפצצת הכור הסורי. מי נתן את ההוראה על מה דיברו אולמרט ובוש? והיכן בילה גבי אשכנזי בזמן ההפצצה הקטלנית?

מיכאל בְּרִיזוֹן קורע את יאיר לפיד

מיכאל בְּרִיזוֹן הידוע בשם-העט ב. מיכאל והסאטיריקן והפובליציסט, קורע את יאיר לפיד לגזרים מפוצץ את הבלוף.

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת

ארץ נהדרת | הטורטלים מארחים חברים לשבת.

חמש עובדות מדעיות על פסח

5 עובדות מדעיות שלא ידעת על פסח והשלכותיו עליך.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

שלמה ארצי עם עומר אדם | לא הפסקתי לחפש אותך

שלמה ארצי עם עומר אדם - לא הפסקתי לחפש אותך | מילים ולחן: שלמה ארצי | עיבוד והפקה מוזיקלית: יעקב למאי.

ד”ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

האיש שבא לסעוד

הנשיא אוכל דגים אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

הדייג הוותיק מנחם לב, מעין גב הכין סרדינים ברוטב לימון לנשיא המדינה שמעון פרס - על המזח - אם מתחשק לכם מתכון סרדינים, כמו אלו שטעם הנשיא פרס בעין גב בבקשה

נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב
נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

“סרדין כנרת” טרי ברוטב שום ולימון, זה מה שהכין מנחם לב הדייג הוותיק מעין גב, לנשיא המדינה שמעון פרס אשר הגיע לביקור בנמל עין גב, שם התקיים שייט על הכנרת, שוק איכרים והדגמה של הדייגים לזריקת רשת דייג ענקית מספינת הדייג, איתור להקות הדגים במערכת סונר ועוד. הדגים שנתפסו ברשת הוכנו ע”י הדייגים עטופים בניר עם מעט צ’יפס על המזח וזכו להתנפלות המונית!

לב, אומר, כי; “בכדי לשמור על טעם טוב, הדגים חייבים להיות טריים, אם אין ברירה ניתן להקפיא אך לא ליותר משבוע, ובכל מקרה יש לנקות אותם מיידית לפני ההקפאה”.

אם מתחשק לכם סרדינים כמו אלו שטעם הנשיא פרס בנמל עין גב, בבקשה, “מתכון סרדינים”:

את הסרדינים הטריים (“סרדין כנרת”) לטגן בשמן עמוק וחם מאוד ב- 215 מעלות (חשוב!) ל- 3 דקות. (חשוב לטגן בשמן עמוק בסיר, בכדי שלא יצא דג שמן מידי כמו שמטגנים במחבת למשל).

אחרי 3 דקות הדגים יצופו על פני השמן.

כאשר הסרדינים מוכנים, יש להניח אותם במסננת, לבזוק מלמעלה עם מלחיה ובתוכה מלח ופלפל (2 כפיות מלח וכפית פלפל) לפזר לפי הטעם.

להקפיץ את הדגים במסננת עם המלח והפלפל שיתערבבו טוב.

להכין בצד רוטב של שום, לימון, ופטרוזיליה, לערבב היטב. לשים בקערה קטנה.

את הסרדינים המוכנים טובלים ברוטב ואוכלים! לא תרצו להפסיק. גם הנשיא פרס, שיבח את טעמם!




  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים