פורום כאן נעים

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו חונך כביש 31 בערד

ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם שר הביטחון אביגדור ליברמן ושר התחבורה והמודיעין ישראל כץ, חונכים את כביש 31 באזור ערד.

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

המורה התמוטט בשיעור – התלמיד הציל את חייו

המורה דר' "מרקוס הילסנרט" התמוטט באמצע השיעור - התלמיד מתנדב נוער מד"א "אולי רפאלי" ביצע בו פעולות החייאה בהדרכה טלפונית של חובשת במוקד שרי קליין - כתבתו של פוראת נאסר - המהדורה המרכזית - ערוץ 2.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

פיתות מתנפחות. מאלף עד תיו

מתכון לפיתות מתנפחות ונפתחות בקלות. בתנור ביתי רגיל. קל, פשוט, ברור ומפורט. מפי מקס מלכיאל.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

תרקוד היא אמרה לו… תרקוד

תרקוד היא אמרה לו... תרקוד. שווה אולי תלמד משהו יא גבר.

ד"ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
האיש שבא לסעוד

הנשיא אוכל דגים אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

הדייג הוותיק מנחם לב, מעין גב הכין סרדינים ברוטב לימון לנשיא המדינה שמעון פרס - על המזח - אם מתחשק לכם מתכון סרדינים, כמו אלו שטעם הנשיא פרס בעין גב בבקשה

נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב
נשיא אוהב דגים? אז למה הוא אוכל אותם אצל הדייג מנחם לב בנמל עין גב

"סרדין כנרת" טרי ברוטב שום ולימון, זה מה שהכין מנחם לב הדייג הוותיק מעין גב, לנשיא המדינה שמעון פרס אשר הגיע לביקור בנמל עין גב, שם התקיים שייט על הכנרת, שוק איכרים והדגמה של הדייגים לזריקת רשת דייג ענקית מספינת הדייג, איתור להקות הדגים במערכת סונר ועוד. הדגים שנתפסו ברשת הוכנו ע"י הדייגים עטופים בניר עם מעט צ’יפס על המזח וזכו להתנפלות המונית!

לב, אומר, כי; "בכדי לשמור על טעם טוב, הדגים חייבים להיות טריים, אם אין ברירה ניתן להקפיא אך לא ליותר משבוע, ובכל מקרה יש לנקות אותם מיידית לפני ההקפאה".

אם מתחשק לכם סרדינים כמו אלו שטעם הנשיא פרס בנמל עין גב, בבקשה, "מתכון סרדינים":

את הסרדינים הטריים ("סרדין כנרת") לטגן בשמן עמוק וחם מאוד ב- 215 מעלות (חשוב!) ל- 3 דקות. (חשוב לטגן בשמן עמוק בסיר, בכדי שלא יצא דג שמן מידי כמו שמטגנים במחבת למשל).

אחרי 3 דקות הדגים יצופו על פני השמן.

כאשר הסרדינים מוכנים, יש להניח אותם במסננת, לבזוק מלמעלה עם מלחיה ובתוכה מלח ופלפל (2 כפיות מלח וכפית פלפל) לפזר לפי הטעם.

להקפיץ את הדגים במסננת עם המלח והפלפל שיתערבבו טוב.

להכין בצד רוטב של שום, לימון, ופטרוזיליה, לערבב היטב. לשים בקערה קטנה.

את הסרדינים המוכנים טובלים ברוטב ואוכלים! לא תרצו להפסיק. גם הנשיא פרס, שיבח את טעמם!

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן ישראל

    כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים