ט"ו בשבט

עוגת ט”ו – בשבט (תפוחים וצימוקים)

0
0

פאי תפוחים וצימוקים עשיר בבריאות טעם וניחוח, קל ומהיר הכנה.
עוגת ט
apple_pie_whole_t180_01.jpg

ניתן לגוון את הפאי על ידי הוספת אגוזי מלך לתערובת התפוחים והצימוקים, דבר המעשיר את טעמה ואיכותה של העוגה. קיימת אפשרות נוספת והיא לפורר את הבצק הנותר ולפזר את פרורי הבצק בצפיפות מעל תערובת התפוחים, פרורי הבצק יעניקו לפאי משנה פריכות וטעם.

המצרכים:

5 קוביות שוקולד
10 דובדבנים מסוכרים
6 תפוחי עץ מסוג גראנד
1.5 כוסות סוכר
1-2 כפיות קינמון
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 חבילת קמח תופח. 350 גרם.
מיץ מלימון גדול
100 גרם צימוקים

אופן ההכנה:

כותשים את השוקולד או מועכים במערוך.

חותכים את התפוחים לפרוסות, בוזקים עליהן חצי כוס סוכר וקינמון ומשהים רבע שעה.

מערבלים את הביצים עם יתר הסוכר, מוסיפים בהדרגה את השמן הקמח ומיץ הלימון.

מעבירים 3/4 כמות הבצק לתחתית של תבנית משומנת, מפזרים את התפוחים, הצימוקים, השוקולד והדובדבנים על הבצק שבתחתית,

מניחים את הבצק הנותר מעליהם ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.

מוציאים, מצננים וכשהעוגה קרה בוזקים אבקת סוכר.

חג שמח

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן