הנה לפניכם מתכון של השוקו הכי טעים ששתיתי. הכמויות תלויות בכם הצעה; תתפרעו
קיימים שלושה זנים של עצי קקאו אשר בפוליהם משתמשים לצורך הכנת שוקולד. הזן היקר, המבוקש והנדיר ביותר הוא עץ הקריולו, שפוליו פחות מרירים ויותר ארומאטים מאשר שאר פולי הקקאו המשמשים בתעשיית מרבית השוקולד המוכר לנו. מחקרים שנערכו לאחרונה מצביעים כי צריכת שוקולד מריר (אך ורק מריר) מסייעת לשמירת בריאות הלב.
המצרכים:
חלב
מרשמלו
שוקולד (רצוי מריר מאיכות טובה)
אופן ההכנה:
מחממים בפינג’אן (סיר קטן שמשמש בעיקר להכנת קפה) את החלב, עד שהוא כמעט רותח.
מוסיפים את חפיסת השוקולד, ומערבבים. לאחר שכל השוקולד נמס, מוסיפים את המרשמלו ומערבבים.
מורידים מהאש, מחכים טיפה כדי לא לשרוף את הלשון, ושותים את משקה האֵלים
Add Comment