דברי מאפה

עוגת סולת

0
0

11
עוגת סולת
עוגת סולת

לסירופ:
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
מס’ טיפות מי ורדים
מיץ מ- 1/2 לימון
למלית:
250 גרם מרגרינה
1/2 2 כוסות מים (או כוס וחצי חלב וגביע שמנת חמוצה)
1/2 2 כוסות סולת
350 גרם קמח תופח
1/2 כוס סוכר
1 כוס אגוזים, טחונים
* בסיר מבשלים את חומרי הסירופ, ומניחים להתקרר.
* מכינים את העוגה: בסיר ממיסים את המרגרינה, מוסיפים שמן ומים, ומחממים יחד. מורידים מהכיריים.
* מוסיפים את הסולת, מערבבים היטב בכף עץ ומוסיפים קמח וסוכר. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
* מוסיפים את האגוזים, מערבבים ומעבירים לתבנית אפייה (של תנור) משומנת.
* בעזרת סכין מסמנים מעויינים ואופים במשך 30 דקות, או עד שקיסם יוצא לח, אבל לא רטוב.
* מוציאים מהתנור ויוצקים מיד את הסירופ החם.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן