ערוץ הכנסת | עובדים בכנסת, יוצאים לפגרה

ערוץ הכנסת - עובדים בכנסת, 23.3.17, מתוך שידורי ערוץ הכנסת - ערוץ 99.

הכנר, מנצח ומלחין הולנדי אנדרה ריו בהופעה

הכנר, מנצח ומלחין הולנדי אנדרה ליאון מארי ניקולס ריו לפני פחות מחודש עם נעימות לשנת הלילה ואחר הצהרים.

הפועל ב"ש נגד מכבי חיפה 19.3.2017 / 0:4

הפועל באר שבע ש נגד מכבי חיפה, ב- 19.3.2017 | השערים | הועלה ביו טיוב על-ידי עדכוני ספורט בלבד.

הגרלת הלוטו מפעל הפיס

הפנים האמיתיות של עולם המין במגזר החרדי

העיתונאי אמנון לוי בתחקיר מזעזע מפחיד ומאיים על הפנים האמיתיות של עולם המין במגזר החרדי.

השף ארז קומורובסקי: חלה חמימה ומפנקת לשבת

השף ארז קומורובסקי ילמד אתכם להכין חלה חמימה ומפנקת שתאיר לכם את השבת.

פורום גינון אורגני ואקולוגי כאן נעים

האיש שבא לסעוד

ערב רומנטי במסעדת הסוכה הלבנה

עם נוף מרשים לים, בנמל תל-אביב בהאנגר 4. בהקמת הסניף הושקעו כמיליון דולר. העיצוב הינו מינימליסטי ונעים ■ נאיף זועבי, השף הראשי של הסוכה הלבנה, בנה תפריט ייחודי אשר משלב אוכל ישראלי אותנטי עם נגיעות מהמטבח האירופאי.
ערב רומנטי במסעדת הסוכה הלבנה
ערב רומנטי במסעדת הסוכה הלבנה

לרגל חג האהבה – Valentine Day, הוחלט במסעדת "הסוכה הלבנה" ולפנק ולרגש את הזוגות האוהבים במבצע מיוחד לרגל החג – קבלו ארוחה זוגית מלאה ב-299 ₪. מסעדת הסוכה הלבנה ברח’ יורדי הסירה – הנגר 4, תל אביב, פתחה לראשונה את דלתותיה בשנות השבעים ביפו. המוסד הוותיק שכן סמוך לים ואורחיו נהנו לא רק מהאוכל המשובח, אלא גם מאווירה מדהימה. שלושה עשורים מאוחר יותר, ביולי השנה, נפתח סניף נוסף של הסוכה הלבנה, בנמל תל-אביב.

הסוכה הלבנה בנמל תל-אביב נמצאת כיום בהאנגר 4, עם נוף מרשים לים. בהקמת הסניף הושקעו כמיליון דולר. העיצוב הינו מינימליסטי ונעים. יניב נימני, אחד השותפים, נסע במיוחד לאיטליה להביא את גופי התאורה הייחודים הנמצאים במקום.

נאיף זועבי, השף הראשי של הסוכה הלבנה, בנה תפריט ייחודי אשר משלב אוכל ישראלי אותנטי עם נגיעות מהמטבח האירופאי.

נאיף מגדיר את הסוכה הלבנה כמסעדת דגים, פירות ים ובשרים, כאשר בין המנות המגוונות ניתן למצוא; צלעות כבש ברוזמרין ושזיפים עם תפוחי אדמה, פילה בורי קריספי בחרדל על מצע תרד מטוגן, פילה דניס בגריל, מוגש ברוטב לימון, פילה מוסר בגבינת ברי, עטוף פילו וכן מגוון רחב של פירות ים.

למסעדה תפריט ג’וניור לילדים, בו המנות האהובות ביותר על ילדינו; שניצלונים, מיני המבורגר, שיפודי פרגיות, ספגטי בולנז’ וכיו"ב.

נאיף מגדיר את הסוכה הלבנה כמסעדת דגים, פירות ים ובשרים

לרגל חג האהבה – Valentine Day, הערב ובכלל לזוגות אוהבים כל השנה, מציעים הוחלט ב"הסוכה הלבנה" ולפנק ולרגש את הזוגות האוהבים מבצע מיוחד לרגל החג קבלו ארוחה זוגית מלאה ב-299 ₪.

הארוחה כוללת:

מבחר סלטי הבית, סלט ירוק, כוס יין וכוס שתייה קלה

מנה ראשונה (זוגית):

גבינת חלומי, פטריות שמפיניון במלית גבינת רוקפור ותרד, אצבעות חציל מטוגנות בציפוי פירורי לחם ושום.

מנה עיקרית (בחירה משלוש מנות):

פילה מוסר בעגבניות מיובשות
צלעות כבש ברוזמרין ושזיפים
סימפוניית פירות ים ברוטב סויה

מנה האחרונה:

קדאיף הסוכה או סופלה שוקולד מוגש עם שתייה חמה.

להזמנות; 03-5465060 מסעדת הסוכה הלבנה, אירועים, בשרים, דגים, על הים, פירות ים, יורדי הסירה – הנגר 4, תל אביב טלפון: 03-5464747, פקס: 03-5464080/

למי של ימצא מקום הערב הינה מתכון "ניחומים" של פאי תפוחים מאת השף נאיף זועבי:

פאי תפוחים

חומרים;

תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ

לבצק;

280 גרם קמח
קורט מלח
100 גרם חמאה
1/4 כוס מים קרים

לרוטב למון גראס;

6 גבעולי עשב לימון (למון גראס) קצוצים
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 מקל וניל, חצוי לאורכו
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר

למלית תפוחי עץ;

8 תפוחי עץ (גרנד סמית), קלופים ופרוסים דק (בדיסקית הפריסה של מעבד המזון)
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
1 כף גדושה קורנפלור
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
קמצוץ ציפורן
2 כפות מיץ לימון טרי
20 גרם חמאה

לזיגוג;

1 חלמון טרוף עם 3 כפות שמנת מתוקה

אופן ההכנה;

1. במעבד מזון עם להב מתכת מערבבים קמח, מלח וחמאה. כשמתחילים להיווצר פירורים מוסיפים מים. מפסיקים את פעולת מעבד המזון כשהבצק מתגבש. מקררים כשעה.
2. מרדדים 2/3 מכמות הבצק ומרפדים את התבנית. מקררים.
3. מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים ומשרים חצי שעה לפחות. מסננים ומעבירים את התפוחים לתוך הקלתית.
4. מחממים תנור ל-160 מעלות.
5. מרדדים את יתרת הבצק ומכסים בו את מלית התפוחים. מחוררים במזלג, מברישים בתערובת החלמון והשמנת ואופים כשעה.
6. מכינים רוטב למון-גראס: מרתיחים עשב לימון עם שמנת מתוקה ומקל וניל.
7. טורפים חלמונים עם סוכר, ומוזגים אליהם פנימה מעט מהשמנת החמה (השוואת טמפרטורות) בהדרגה. מערבבים ומוסיפים את התערובת לשאר השמנת. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה 3-4 דקות.
8. מעבירים לקערה ומקררים 3 שעות. מסננים ונפטרים מעשב הלימון וממקל הוניל. אפשר לשמור את הרוטב, לאחר הסינון, עד 4 ימים במקרר.

הערות;

מגישים את פאי התפוחים חם, לצדו הרוטב (אפשר להוסיף כדור גלידה מעל).

בתיאבון וחג אהבה שמח.

תגובות



  • אודות הכותב

    כתב כאן נעים

    כתב כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kannaim2017@gmail.com

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים