פורום כאן נעים

דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו חונך כביש 31 בערד

ראש הממשלה בנימין נתניהו, יחד עם שר הביטחון אביגדור ליברמן ושר התחבורה והמודיעין ישראל כץ, חונכים את כביש 31 באזור ערד.

כיצד להתנהג באירוע טביעה סרטון מד"א

כיצד להתנהג באירוע טביעה | סרטון בשפה העברית באדיבות מד"א.

שלישיית הגשש החיוור בחוף הים

הגשש החיוור בתכנית "סופסופ" בשנת 1988, מנחה גבי גזית. ערוץ 1.

אודטה שוורץ האמנתי לו | עוד גבר מתחזה

העיתונאית אודטה שוורץ, על גבר מתחזה שהייתה עמו ביחסים: האמנתי לו | הכתב חיים אתגר, ערוץ 2.

המורה התמוטט בשיעור – התלמיד הציל את חייו

המורה דר' "מרקוס הילסנרט" התמוטט באמצע השיעור - התלמיד מתנדב נוער מד"א "אולי רפאלי" ביצע בו פעולות החייאה בהדרכה טלפונית של חובשת במוקד שרי קליין - כתבתו של פוראת נאסר - המהדורה המרכזית - ערוץ 2.

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן – קרין גורן

שום פלפל ושמן זית עם חיים כהן - קרין גורן.

פיתות מתנפחות. מאלף עד תיו

מתכון לפיתות מתנפחות ונפתחות בקלות. בתנור ביתי רגיל. קל, פשוט, ברור ומפורט. מפי מקס מלכיאל.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

תרקוד היא אמרה לו… תרקוד

תרקוד היא אמרה לו... תרקוד. שווה אולי תלמד משהו יא גבר.

ד"ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מבקים כאן ישראל

A feed could not be found at http://kanisrael.co.il/?feed=rss2. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.
מאכלים טבעוניים מאכלים צמחוניים

המבורגר טבעוני מירקות שורש | של ג'ילברט (ג'יל) סונגו

אנשים רבים מעידים על עצמם כמי שעוברים מהפך תזונתי ונמנעים בנימוס מצלחת מזונות מהחי. הפתרון המתבקש ליצור ולהשתמש בתפריט מגוון של ירקות, פירות, דגנים וקטניות. נפתח את המדור ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו ב'המבורגר טבעוני מירקות שורש'; מי שהתחיל את הדרך אל טבעונות. לא יצטער. זה שווה זה טבעי והעיקר בריא ומסכמת במסר; "נמאס לי ממזון טבעוני. אבל אוכל אותו כל חיי".
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו |  הקציצה בתנור לאחר 220 מעלות עד להזהבה.

ג'ילברט סונגו, היא אישה שבאה בטוב. היא רוצה רק טוב לאימא אדמה, לבעלי החיים, כן והיא לא שוכחת לרגע את בני האדם ומציעה לנו עם שוך החג הארוך ביס גדול של בריאות; 'המבורגר טבעוני מירקות שורש' – וגם טעים להפליא. ג'יל, יודעת לספר, כי מי שהתחיל את הדרך אל טבעונות. לא יצטער. זה שווה זה טבעי והעיקר בריא ומסכמת במסר; "נמאס לי ממזון טבעוני. אבל אוכל אותו כל חיי".

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן נעיםבפייסבוקאו בטוויטר.

אומרים, כי 'צמחוני' זה אחד שלא אוכל בשר ואילו 'טבעוני' זה לא אוכל מוצרי חלב ובשר, כאילו רק מן הטבע. מבלי להיכנס לתיאורים צבעוניים מה עוברים בעלי החיים היום ג'ילברט, מבהירה, כי הדרך לסייע לכל בעלי החיים מפני התעללות היא לצמצם עד למינימום שניתן את הביקוש לבשר, ומזכירה גם שמוצרים מן החי מכילים שומן רווי, המעלה את רמת הכולסטרול הרע, רעלנים ואפילו ישמור השם, חיידקים צואתיים.

אנשים רבים מעידים על עצמם כמי שעוברים מהפך תזונתי ונמנעים בנימוס מצלחת מזונות מהחי. הפתרון, המתבקש ליצור ולהשתמש בתפריט מגוון של ירקות, פירות, דגנים וקטניות. נפתח את המדור ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו ב'המבורגר טבעוני מירקות שורש'.

█ המבורגר טבעוני מירקות שורש

  • חצי צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 2 בצלים
  • שורש פטרוזילה
  • שורש סלרי
  • 2 גזרים
  • 2 גבעולי סלרי
  • כוס קמח עדשים
  • 5 תפוחי אדמה.
  • 2 כפות שום גבישי
  • מלח
  • פלפל לבן
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו:  מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים את הנייר בשמן זית וכנ"ל את הקציצה ולתנור

█ אופן הכנה;

מבשלים תפוחי אדמה בנפרד.

לתוך סיר מים רותחים מכניסים את גבעולי הסלרי פלוס שורש סלרי, גזר ושורש פטרוזיליה פרוסים.

מבשלים הכל במשך 10-15 דקות, מוציאים לצינון (אגב; המים אפשר לשמור לשתייה)

לתוך מעבד מכניסים את כל המרכיבים, חוץ מהתפוחי אדמה וטוחנים (קיצוץ דק אך לא מחיתי) לתרכובת המתקבלת מוסיפים את התפוחי האדמה המבושלים,

מערבבים הכל בידיים עד שמקבלים תערובת אחידה.

 מוסיפים;

פלפל לבן גרוס,

מלח הימלאיה,

כוס קמח עדשים,

2 כפות שום גבישי,

מערבבים שוב, לוקחים מעט טועמים אם הטעם מאוזן (טעימה, כדאי לעשות לפני שמוסיפים את קמח העדשים ומתקנים את התיבול אם יש צורך, זהירות רק לא לזלול הכל… ח…ח…ח😀 ).

יוצרים קציצות מעובות מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים את הנייר בשמן זית וכנ"ל את הקציצה ולתנור ב- 220 מעלות עד הזהבה.

 חג שמח ובתיאבון,

שלכם, ג'ילברט (ג'יל) סונגו🌹.

תגובות



  • אודות הכותב

    ג'ילברט (ג'יל) סונגו

    סטודנטית למשפטים, בעלת חנות חיות בית, מנגרת בשעות הפנאי, חובבת רכיבה על אופנועים, טבעונית, נגד התעללות בבעלי חיים. המסר שלה; נמאס לי ממזון טבעוני. אבל אוכל אותו כל חיי.

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    שינוי גודל גופנים