פורום כאן נעים

ראש הממשלה מר נתניהו בפתח ישיבת הממשלה

דברי ראש הממשלה מר נתניהו בפתח ישיבת הממשלה השבועית.

חדרה בחקירה: שלושה עשורים של שחיתות

זה אחר זה, נקראו ראשי העיר לחדרי החקירות, בחשד שקיבלו שוחד מקבלנים. המשטרה שתלה מצלמות ומיקרופונים בלשכת ראש העירייה צבי גנדלמן כדי לבדוק אם נתן שוחד בחירות לקבלן סמי לוי. כתבתה של איטה גליקסברג. מתוך חדשות השבוע 08.06.18

הפצצת הכור הסורי – הסרט המלא

הסרט חושף את המותחן הדרמטי שעמד מאחורי הפצצת הכור הסורי. מי נתן את ההוראה על מה דיברו אולמרט ובוש? והיכן בילה גבי אשכנזי בזמן ההפצצה הקטלנית?

מיכאל בְּרִיזוֹן קורע את יאיר לפיד

מיכאל בְּרִיזוֹן הידוע בשם-העט ב. מיכאל והסאטיריקן והפובליציסט, קורע את יאיר לפיד לגזרים מפוצץ את הבלוף.

לילת אל קאדר בעיר העתיקה בירושלים

לילת אל קאדר בעיר העתיקה בירושלים | במהלך חודש הרמדאן פקדו מדי שבוע המוני מבקרים את העיר העתיקה בירושלים. כך נראו האירועים במהלך חודש הרמדאן.

הרב יובל הכהן אשרוב – מגלה איך לרזות בלי דיאטה

הרב יובל הכהן אשרוב - מגלה לנו את הסוד איך לרזות בלי דיאטה.

סחלב טעים וחמים | ליהי קרויץ

סחלב טעים וחמים-tasty and warm sahcla | מטבח בקלי קלות- ליהי קרויץ - הערוץ המקורי קל ומהיר.

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו

למי שהחמיץ ראיון מיוחד עם מר בנימין נתניהו האדם, האיש לא ראש הממשלה.

אנגלברט המפרדינק – הוולץ האחרון Live 2018 HD

זמר הפופ הבריטי הנודע אנגלברט המפרדינק - הוולץ האחרון Live 2018 HD

ד"ר אופיר ארצי על נזקי עור הפנים

ד"ר אופיר ארצי מומחה ברפואת עור ומין, המרכז המשולב לאסתטיקה, מחלקת עור על נזקי עור הפנים. "חיים בריא" עם פרופ' קרסו.

מפעל הפיס

נעים לעקוב אחרי

מאכלים טבעוניים מאכלים צמחוניים

המבורגר טבעוני מירקות שורש | של ג'ילברט (ג'יל) סונגו

אנשים רבים מעידים על עצמם כמי שעוברים מהפך תזונתי ונמנעים בנימוס מצלחת מזונות מהחי. הפתרון המתבקש ליצור ולהשתמש בתפריט מגוון של ירקות, פירות, דגנים וקטניות. נפתח את המדור ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו ב'המבורגר טבעוני מירקות שורש'; מי שהתחיל את הדרך אל טבעונות. לא יצטער. זה שווה זה טבעי והעיקר בריא ומסכמת במסר; "נמאס לי ממזון טבעוני. אבל אוכל אותו כל חיי".
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו |  הקציצה בתנור לאחר 220 מעלות עד להזהבה.

ג'ילברט סונגו, היא אישה שבאה בטוב. היא רוצה רק טוב לאימא אדמה, לבעלי החיים, כן והיא לא שוכחת לרגע את בני האדם ומציעה לנו עם שוך החג הארוך ביס גדול של בריאות; 'המבורגר טבעוני מירקות שורש' – וגם טעים להפליא. ג'יל, יודעת לספר, כי מי שהתחיל את הדרך אל טבעונות. לא יצטער. זה שווה זה טבעי והעיקר בריא ומסכמת במסר; "נמאס לי ממזון טבעוני. אבל אוכל אותו כל חיי".

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו לכאן נעיםבפייסבוקאו בטוויטר.

אומרים, כי 'צמחוני' זה אחד שלא אוכל בשר ואילו 'טבעוני' זה לא אוכל מוצרי חלב ובשר, כאילו רק מן הטבע. מבלי להיכנס לתיאורים צבעוניים מה עוברים בעלי החיים היום ג'ילברט, מבהירה, כי הדרך לסייע לכל בעלי החיים מפני התעללות היא לצמצם עד למינימום שניתן את הביקוש לבשר, ומזכירה גם שמוצרים מן החי מכילים שומן רווי, המעלה את רמת הכולסטרול הרע, רעלנים ואפילו ישמור השם, חיידקים צואתיים.

אנשים רבים מעידים על עצמם כמי שעוברים מהפך תזונתי ונמנעים בנימוס מצלחת מזונות מהחי. הפתרון, המתבקש ליצור ולהשתמש בתפריט מגוון של ירקות, פירות, דגנים וקטניות. נפתח את המדור ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו ב'המבורגר טבעוני מירקות שורש'.

█ המבורגר טבעוני מירקות שורש

  • חצי צרור כוסברה
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 2 בצלים
  • שורש פטרוזילה
  • שורש סלרי
  • 2 גזרים
  • 2 גבעולי סלרי
  • כוס קמח עדשים
  • 5 תפוחי אדמה.
  • 2 כפות שום גבישי
  • מלח
  • פלפל לבן
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו
המבורגר טבעוני מירקות שורש ממטבחה של ג'ילברט (ג'יל) סונגו:  מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים את הנייר בשמן זית וכנ"ל את הקציצה ולתנור

█ אופן הכנה;

מבשלים תפוחי אדמה בנפרד.

לתוך סיר מים רותחים מכניסים את גבעולי הסלרי פלוס שורש סלרי, גזר ושורש פטרוזיליה פרוסים.

מבשלים הכל במשך 10-15 דקות, מוציאים לצינון (אגב; המים אפשר לשמור לשתייה)

לתוך מעבד מכניסים את כל המרכיבים, חוץ מהתפוחי אדמה וטוחנים (קיצוץ דק אך לא מחיתי) לתרכובת המתקבלת מוסיפים את התפוחי האדמה המבושלים,

מערבבים הכל בידיים עד שמקבלים תערובת אחידה.

 מוסיפים;

פלפל לבן גרוס,

מלח הימלאיה,

כוס קמח עדשים,

2 כפות שום גבישי,

מערבבים שוב, לוקחים מעט טועמים אם הטעם מאוזן (טעימה, כדאי לעשות לפני שמוסיפים את קמח העדשים ומתקנים את התיבול אם יש צורך, זהירות רק לא לזלול הכל… ח…ח…ח😀 ).

יוצרים קציצות מעובות מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים את הנייר בשמן זית וכנ"ל את הקציצה ולתנור ב- 220 מעלות עד הזהבה.

 חג שמח ובתיאבון,

שלכם, ג'ילברט (ג'יל) סונגו🌹.




  • אודות הכותב

    ג'ילברט (ג'יל) סונגו

    סטודנטית למשפטים, בעלת חנות חיות בית, מנגרת בשעות הפנאי, חובבת רכיבה על אופנועים, טבעונית, נגד התעללות בבעלי חיים. המסר שלה; נמאס לי ממזון טבעוני. אבל אוכל אותו כל חיי.

    הוסף תגובה

    לחצו פה להוסיף תגובה

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    שינוי גודל גופנים